HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Γύρισα το τιμόνι για να την αποφύγω αλλά γλίστρησε το αμάξι - Βγήκε απότομα», κατέθεσε ο οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη Έμμα


Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατάθεση στο δικαστήριο του οδηγού που παρέσυρε την 21χρονη Έμμα πριν από έναν χρόνο σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

«Ήμουν σταματημένος στα φανάρια στα πανεπιστήμια. Ξεκίνησα με πράσινο. Στο ύψος της Καμάρας η κοπέλα βγήκε απότομα. Εγώ έτρεχα με 55 χλμ. Γύρισα το τιμόνι για να την αποφύγω αλλά γλίστρισε το αμάξι. Δεν την είδα», ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου.

«Θα πηγαίναμε σπίτι στις Συκιές εκείνο το βράδυ. Θα το πήγαινα το πρωί για έλεγχο. Το αυτοκίνητο το είχα από 17 Νοεμβρίου, το δοκίμαζα για να το πάρω» κατέθεσε ο κατηγορούμενος.

«Ήταν καλό αμάξι, ακουγόταν η εξάτμιση. Δεν είχα χαρτιά στην Ελλάδα, άδεια παραμονής και άδεια οδήγησης. Είχα κατηγορηθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά» συμπλήρωσε και συνέχισε «Για το αμάξι ήμασταν στα παζάρια εκείνες τις μέρες. Στο δρόμο μόνο ο θόρυβος του από τη εξάτμιση με παραξένευε», κατέθεσε επίσης.

Τι κατέθεσε η συνοδηγός

Την Τετάρτη (29/11) ως μάρτυρας κλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης η συνοδηγός του οχήματος η οποία μίλησε σήμερα αναφορικά με όσα βίωσε εκείνο το βράδυ, λέγοντας ότι: «Δεν είχα καμία εικόνα με την κίνησή της. Απλά την είδα πάνω μου».

Σημειώνεται ότι η 20χρονη απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες που τη βάρυναν βάσει βουλεύματος. Βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης είναι ο 27χρονος οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο, εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος και οδήγηση χωρίς άδεια.

Στην αρχή της κατάθεσής της είπε πως γνώριζε λίγο καιρό τον κατηγορούμενο και εκείνο το βράδυ ο ίδιος προσφέρθηκε να την μεταφέρει με το αμάξι του στα Λαδάδικα, όπου είχε κανονίσει να βγει με τις φίλες της. «Δεν γνώριζα ότι δεν είχε δίπλωμα. Οδηγούσε μια χαρά, ούτε έτρεχε ούτε πήγαινε σιγά. Το αυτοκίνητο φαινόταν σαν πειραγμένο, από τον θόρυβο το καταλάβαινες», τόνισε.

Αναφορικά με την στιγμή που το όχημα χτύπησε την 21χρονη κοπέλα, είπε: «Εγώ μιλούσα με μηνύματα με μια φίλη μου και δεν κοιτούσα γενικά. Στο φανάρι πριν την Καμάρα έκανε ένα πολύ απότομο φρενάρισμα και κατάλαβα ότι το πίσω μέρος του οχήματος έφυγε δεξιά και μετά αριστερά. Είδα έναν άνθρωπο στο παρμπρίζ, ακριβώς σε μένα μπροστά. Ήταν σαν σκιά, απλά χτύπησε και έφυγε. Εγώ δεν ένιωσα να τη χτυπήσαμε και δεύτερη φορά, κατάλαβα μόνο τους κάδους. Δεν έχω καμία εικόνα με την κίνηση της πιο πριν. Απλά την είδα πάνω μου».

«Όταν φύγαμε άρχισα να παθαίνω κρίση πανικού, σταμάτησε λίγο και μου κρατούσε το χέρι. Εγώ ήθελα πραγματικά να πάω στην κοπέλα αλλά όταν είσαι με έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις, δεν γνωρίζεις τι μπορεί να κάνει. Ήταν και αυτός ταραγμένος. Έτρεχε παραπάνω από πριν ή έτσι μου φαινόταν εμένα από το σοκ. Πήγαμε στο Σέιχ Σου και σταματήσαμε έναν άνθρωπο που μας πήγε στο Ωραιόκαστρο. Ο κατηγορούμενος μου είπε πως θα κάνει αυτό που πρέπει. Την επόμενη μέρα δεν ήθελα καθόλου να βγω από το σπίτι γιατί είδα ότι η κοπέλα είναι πολύ βαριά ενώ ο αυτός μου είπε πως είναι καλά. Φοβήθηκα, για αυτό δεν έφυγα από το ξενοδοχείο», πρόσθεσε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια