HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σοκαριστικό βίντεο: Επιζών από επίθεση καρχαρία καταγράφει τις πρώτες στιγμές μετά το δάγκωμα – Σκληρές εικόνες


Ένας κολυμβητής που έχασε το πόδι του σε μια επίθεση καρχαρία στα ανοικτά των ακτών του Κουίνσλαντ, μοιράστηκε τη συγκλονιστική ιστορία του - και φρικιαστικά πλάνα από το περιστατικό που άλλαξε τη ζωή του.

Τα συγκλονιστικά πλάνα δείχνουν τις στιγμές μετά την επίθεση που δέχθηκε ο 20χρονος Matteo Mariotti, ένας Ιταλός φοιτητής από την Πάρμα, από το πλάσμα την περασμένη Παρασκευή σε απομακρυσμένη παραλία, περίπου 130 χιλιόμετρα βόρεια του Bundaberg.

Ο καρχαρίας δάγκωσε το πόδι του καθώς κολυμπούσε, ξεσκίζοντάς το, και στο βίντεο φαίνεται το νερό να γεμίζει με το αίμα του Mariotti καθώς ούρλιαζε και χτυπιόταν για να επιστρέψει στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με την Daily Mail μπόρεσε να γλιτώσει μόνο αφού ο φίλος του και εκπαιδευτής καταδύσεων, Tommaso Agosti, τον έσυρε γρήγορα στην ακτή και προσπάθησε να ηρεμήσει την αναπνοή του Mariotti, ενώ παράλληλα σταμάτησε την αιμορραγία μέχρι να φτάσει η βοήθεια.

Ο Mariotti μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο μετά από αρκετές προσπάθειες οι γιατροί δεν μπόρεσαν να σώσουν το πόδι του και αναγκάστηκαν να το ακρωτηριάσουν κάτω από το γόνατο.

Όμως ο φοιτητής παραμένει ευδιάθετος και με ανάρτησή του στο Instagram δήλωσε στους φίλους, την οικογένεια και τους ακολούθους του την ευγνωμοσύνη του, αφού ξεγέλασε τον σχεδόν βέβαιο θάνατο.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια