Εύκολη επιλογή ακόμη και για κυρίως πιάτο
Υλικά
- 1,5 κιλό πατάτες
- Αλάτι και μαύρο πιπέρι για γεύση
- 2 στελέχη σέλινου, ψιλοκομμένα
- 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα αγγουράκια τουρσί
- 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 κ. σ. μουστάρδα (κατά προτίμηση Dijon)
- 1 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
- 2 κ. σ. ξύδι λευκό κρασί
- 3 αυγά βραστά, ψιλοκομμένα
- Καπνιστή πάπρικα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τις πατάτες σε μια μεγάλη κατσαρόλα και γεμίστε με τόσο νερό, ώστε να τις σκεπάζει εύκολα. Αλατίστε το νερό με 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και αφήστε το να πάρει βράση.
- Μαγειρέψτε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν εντελώς και σουρώστε.
- Όταν κρυώσουν αρκετά, για να τις χειριστείτε, κόψτε τις πατάτες σε κομμάτια.
- Τοποθετήστε τις σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε το σέλινο, τα αγγουράκια, το κρεμμύδι, τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το ξύδι και τα αυγά. Ανακατέψτε καλά.
- Αλατοπιπερώστε και πασπαλίστε με την πάπρικα (αν χρησιμοποιήσετε).
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!