HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα με την Φερεντσβάρος για το Conference League


Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος για τα μπαράζ της φάσης των «16» του UEFA Europa Conference League, καθώς οι Πειραιώτες συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι με την αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:45 και το κανάλι που θα τον μεταδώσει είναι το COSMOTE SPORT 2 HD.

Σημειώνεται ότι αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας του νέου προπονητή των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος μίλησε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου λέγοντας:

«Ξέρω πως έχω έρθει σε μεγάλο σύλλογο. Για να έρθω στη μέση της χρονιάς, δείχνει ότι τα πράγματα δεν είναι καλά αυτή την στιγμή, αλλιώς δεν θα υπήρχαν αλλαγές προπονητών. Δεδομένων των δύο πραγμάτων και ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, δεν θα μπορούσα να πω ότι ήρθα στον Ολυμπιακό χωρίς να ελπίζω τα πάντα. Έχω φιλοδοξίες για να κερδίσω τα πάντα, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Έχουμε έρθει στη μέση της χρονιάς, δεν υπάρχει τίποτα που θα είναι εκτός στόχων».

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το αποψινό παιχνίδι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόι, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

To προφίλ της Φερεντσβάρος

Φέτος η Ουγγρική ομάδα ξεκίνησε την Ευρωπαϊκή της πορεία από τους προκριματικούς γύρους του Champions League, όμως αποκλείστηκε από την Κλάκσβικ (των Νησιών Φερόε) στον πρώτο προκριματικό. Έτσι συνέχισε στα προκριματικά του Conference League όπου απέκλεισε με την σειρά τις Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία ), Χάμρουν (Μάλτα) και Ζαλγκίρις (Λιθουανία). Πέρασε στην φάση των ομίλων όπου τερμάτισε δεύτερη σε όμιλο με Φιορεντίνα, Γκενκ και Τσουκαρίτσκι, χωρίς όμως να γνωρίσει ήττα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των μπαράζ για τους «16»:

  • Στουρμ Γκρατς - Σλόβαν Μπρατισλάβας
  • Σερβέτ - Λουντογκόρετς
  • Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Άιντραχτ φρανκφούρτης
  • Ρεάλ Μπέτις - Ντιναμό Ζάγκρεμπ
  • Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος
  • Άγιαξ - Μπόντο/Γκλίμτ
  • Μόλντε - Λέγκια Βαρσοβίας
  • Μακάμπι Χάιφα – Γάνδη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια