HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πιερία: «Φοβάμαι για την ζωή μου, θα με σκοτώσει και μετά θα αυτοκτονήσει» – Συγκλονίζει 20χρονη-θύμα revenge porn


Τον απόλυτο εφιάλτη ζει μία 20χρονη-θύμα revenge porn από την Πιερία, η οποία καταγγέλλει έναν άνδρα που της έκανε την ζωή κόλαση. «Ήθελα να πεθάνω. Έχω να βγω από το σπίτι μόνη μου έξι ολόκληρα χρόνια. Φοβάμαι να βγω από το σπίτι» λέει χαρακτηριστικά.

Ο εφιάλτης για αυτό το κορίτσι που σήμερα είναι 20 ετών, κρατάει σχεδόν έξι χρόνια. «Είμαστε από το ίδιο χωριό, γνωριζόμαστε από μωρά, κάναμε παρέα στην πλατεία του χωριού αλλά δεν ήθελε μόνο την παρέα μου. Ήθελε κάτι περισσότερο από εμένα που δεν μπορούσα να του το δώσω» ανέφερε αρχικά στο Mega, και προσθέτει πως, «αυτός μετά όμως το είδε διαφορετικά. Εγώ δεν το ήθελα, ήμουν 14 ετών. Παιδάκι. Του είπα ότι δε θέλω κάτι παραπάνω, ότι είμαι μικρή. Αυτός όμως δεν το δέχθηκε ποτέ. Μου είπε ότι εφόσον δεν είσαι μαζί μου δε θα είσαι ποτέ με κανέναν άλλον».

Τότε άρχισε να του γίνεται έμμονη ιδέα. Η 20χρονη μίλησε για τη ζωή της που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει κόλαση από τον άνδρα που καταγγέλλει. «Θα σε καταστρέψω, θα σε σκοτώσω, θα σε ξεφτιλίσω, θα σε κάνω να αυτοκτονήσεις. «Αν δε σε δω νεκρή, μου λέει, δε θα σταματήσω και πρώτα θα σε σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω για να μην μπω στη φυλακή» της έλεγε, όπως μεταφέρει η ίδια. Αυτές ήταν μόνο μερικές απειλές που άρχισε να της λέει για να την εκφοβίσει. Αργότερα, άνοιγε ψεύτικα προφίλ στα social media με το όνομά της και με τις απειλές του κατάφερνε να αποκτά ημίγυμνες φωτογραφίες του ανήλικου κοριτσιού.

«Άρχισε με τις απειλές, με τα μηνύματα, άρχισε να ανοίγει προφίλ με το όνομά μου. Αν δεν τις στείλεις, μου λέει, θα σε βιάσω».

Η 14χρονη (τότε) άρχισε να φοβάται για την ίδια της τη ζωή. Δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για τον εφιάλτη που ζούσε, μέχρι που είδε τις ημίγυμνες φωτογραφίες της ανεβασμένες στα social media. «Ήθελα να πεθάνω. Έχω να βγω από το σπίτι μόνη μου έξι ολόκληρα χρόνια. Φοβάμαι να βγω από το σπίτι. Όλα αυτά γιατί δε δέχθηκα ποτέ να είμαι μαζί του».

«Πήγε να σκοτώσει και τη μητέρα μου»

Οι πιέσεις που δεχόταν καθημερινά από αυτόν τον άνθρωπο την έκαναν να πάει στην αστυνομία με τους γονείς της.

«Αν δε μιλήσουμε να πούμε κάποια πράγματα, δεν πρόκειται να σταματήσει κάτι και δε θα έχει ησυχία. Το ξέρεις καλά αυτό. Πέντε λεπτά μόνο αρκούν, αλλά δε θες να το καταλάβεις και βλέπω σ’ αρέσει να γίνονται προφίλ να ανεβαίνουν φωτογραφίες και βίντεό σου, για αυτό μάλλον δεν κάνεις πίσω».

«Έχει καταδικαστεί ήδη ουσιαστικά πρωτόδικα σε τέσσερις υποθέσεις», λέει ο δικηγόρος της κοπέλας, Γιάννης Αργυρόπουλος. «Έχει ήδη πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Υπάρχουν 3 πρωτόδικες αποφάσεις, συνολικά μιλάμε για ποινές άνω των 7 ετών οι οποίες έχουν ανασταλεί μέχρι ένα σημείο υπό όρους οι οποίοι παραβιάζονται. Τα γρανάζια της Δικαιοσύνης και του Δημοσίου καθυστερούν σε βαθμό τραγικό. Έπεσα από τα σύννεφα όταν μπήκα στην υπόθεση και ενημέρωσα τις δικαστικές αρχές ότι υπάρχουν όροι που παραβιάζονται και με κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό».

«Τον έχουν ξανασυλλάβει, τον έχουν δικάσει και τον έχουν αφήσει ελεύθερο», συμπληρώνει.

Το μαρτύριο αυτό συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Η 20χρονη πλέον κοπέλα καταγγέλλει πως παρά τις μηνύσεις σε βάρος του, εκείνος εξακολουθεί να κάνει ό,τι έκανε από τα 14 της.

«Έστειλα αυτές τις φωτογραφίες. Δεν έπρεπε να το κάνω, ήταν ένα λάθος. Έπρεπε να μιλήσω. Απειλεί συνέχεια την οικογένειά μου, όχι μόνο εμένα. Πήγε να σκοτώσει και τη μητέρα μου. Την κυνήγησε με ένα τσεκούρι να την σκοτώσει».

Η νεαρή κοπέλα μέχρι σήμερα φοβάται να βγει μόνη της ακόμα και από το σπίτι της. Νιώθει πως βρίσκεται σε κίνδυνο ανά πάσα ώρα και στιγμή, όσο εκείνος κυκλοφορεί ελεύθερος και συνεχίζει να δημοσιεύει προσωπικές τις φωτογραφίες.

«Δεν έχει σταματήσει ούτε μία μέρα, ακόμα και σήμερα το κάνει. Δεν έχω ζωή, νιώθω ότι μου την έχει καταστρέψει, είμαι χάλια εξαιτίας του. Φοβάμαι για τη ζωή μου, αυτές οι καθημερινές απειλές… θα το κάνει κάποια στιγμή, θα με σκοτώσει και μετά θα αυτοκτονήσει για να μην μπει φυλακή».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια