HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ήλιος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Πού μπορεί να βρέξει σήμερα


Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται για το Σάββατο (23/03) στα περισσότερα τμήματα της Ελλάδας χωρίς, ωστόσο, να αποκλείονται όμβροι ή παροδικές βροχές σε ορεινά κυρίως τμήματα της δυτικής και νότιας χώρας. Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 μποφόρ στα πελάγη και η ορατότητα, τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά, θα είναι περιορισμένη κατά τόπους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ημερήσια πρόγνωση από την ΕΜΥ, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα δυτικά και βόρεια ορεινά μέχρι το απόγευμα. Μάλιστα, τις πρωινές και βραδινές ώρες, η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά.

Ακόμα, οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και βόρεια από ανατολικές και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια, μέχρι το μεσημέρι, τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 15 με 18 βαθμούς Κελσίου και στην υπόλοιπη χώρα τους 18 με 20.

Ο καιρός το Σάββατο (23/03) από την ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι.
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και, από το μεσημέρι, νότιοι έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας.
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και, από το μεσημέρι, νότιοι έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ – ΗΠΕΙΡΟΣ – ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στο νότιο Ιόνιο και στη δυτική Πελοπόννησο, νεφώσεις με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα – Στις υπόλοιπες περιοχές, γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου – Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ – ΕΥΒΟΙΑ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και, μέχρι το μεσημέρι, στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ – ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα νότια μέχρι το μεσημέρι – Στην Κρήτη, νεφώσεις με τοπικές βροχές και, μέχρι το μεσημέρι, πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και, από το μεσημέρι, τοπικά νότιοι έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός, Καιρός Σήμερα, Πρόγνωση Καιρού, Καιρός 23 Μαρτίου 2024

Ο καιρός το Σάββατο (23/03) από το meteo.gr

Το Σάββατο (23/03) σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες κυρίως στη δυτική και νότια Ελλάδα. Όμβροι ή παροδικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως σε ορεινά τμήματα της δυτικής χώρας και δευτερευόντως σε περιοχές των Επτανήσων και της Κρήτης. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί, η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 0 έως 16-18, στην Ήπειρο από 4 έως 19, στη Θεσσαλία από 2 έως 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 18-20, στα Επτάνησα από 9 έως 18, στα νησιά του βόρειου και βορειοανατολικού Αιγαίου από 3 έως 15-16 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 16-17.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ, και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο, σύμφωνα με την ημερήσια πρόγνωση από το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις 3-5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17-18 βαθμούς Κελσίου. Ομοίως, στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες από τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια