HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εφιάλτης σε σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα: 15χρονος κατήγγειλε παρενόχληση από συμμαθητές του


Σε εφιάλτη μετατράπηκε η τριήμερη σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα για έναν 15χρονο μαθητή Γυμνασίου από το Πήλιο.

Σύμφωνα όσα κατήγγειλε ο πατέρας του μαθητή στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου, ο γιος του έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του κατά τη διάρκεια της τριήμερης.

Η καταγγελία αναφέρει πως το φρικτό περιστατικό συνέβη ξημερώματα του Σαββάτου όταν οι μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν μαζί με συνοδούς και καθηγητές, που συμμετείχαν στην εκδρομή.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του πατέρα o 15χρονος την ώρα που κοιμόταν, ξύπνησε από μια έντονη πίεση που αισθάνθηκε στα γεννητικά του όργανα και είδε πάνω στο κρεβάτι του έναν 15χρονο συμμαθητή του Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας τάξης.

Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας ανηλίκων καθώς και οι γονείς των ανήλικων φερόμενων ως δραστών, οι οποίοι και μετέβησαν στο Τμήμα, ενώ οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν.

Ωστόσο, σύμφωνα με παραγγελία εισαγγελέα δεν συνελήφθησαν οι γονείς τους, ενώ κλήθηκε να εξεταστεί και η διευθύντρια του Γυμνασίου.

Παράλληλα, ελήφθη κατάθεση του ανηλίκου και θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση.

Η προανάκριση ενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια