HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κρήτη: Το βίντεο που έφερε την ανατροπή και αποκάλυψε τη δολοφονία του 65χρονου Γερμανού


Το βίντεο ντοκουμέντο που οδήγησε στην ανατροπή της υπόθεσης του θανάτου του 65χρονου Γερμανού στην Κρήτη και την μετέτρεψε σε ανθρωποκτονία, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Αρχικά ο θάνατος του 65χρονου Γερμανού είχε αποδοθεί στον καρκίνο, από τον οποίο έπασχε. Ωστόσο το βίντεο δημιούργησε νέα δεδομένα και διατάχθηκε η εκταφή του.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση συνελήφθη ένας 45χρονος, ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα. Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 45χρονος, που αρνείται τις κατηγορίες, κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στο βίντεο, που δημοσιεύθηκε από το Mega και την εκπομπή LiveNews, έχει καταγραφεί ένας άνδρας, ο οποίος φτάνει στο σπίτι του Γερμανού με καλυμμένο το πρόσωπό του, τη βραδιά που εκτιμάται πως ο 65χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.


Ο άνδρας στέκεται στην πόρτα και τελικά μπαίνει στο χώρο αφού το θύμα του ανοίγει. Από τις κινήσεις φαίνεται πως πρόκειται για οικείο πρόσωπο στο θύμα.

Ο άνδρας, εκτός του ότι έχει καλυμμένο το πρόσωπο, στέκεται προσεκτικά με πλάτη στην κάμερα, μια κίνηση που δείχνει πως γνώριζε ότι υπήρχαν κάμερες στο χώρο. Επίσης στο ένα του χέρι φοράει γάντι, παρότι οι θερμοκρασίες εκείνο το βράδυ ήταν υψηλές στην Κρήτη, ενώ το άλλο χέρι το έχει μονίμως στην τσέπη του.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε πως αυτό παραπέμπει στο ενδεχόμενο να κρατάει κάτι και να το κρύβει.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια