HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βίντεο ντοκουμέντο με ξυλοδαρμό δημοτικού υπαλλήλου από καταστηματάρχη


Ένα απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού συνέβη στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής το περασμένο Σάββατο όταν ένας υπάλληλος του δήμου δέχτηκε επίθεση με φτυάρι από ιδιοκτήτες καταστήματος με σχολικά είδη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο υπάλληλος του δήμου Προποντίδος κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση την ώρα που ήλεγχε τα αντλιοστάσια την ώρα της κακοκαιρίας. Συγκεκριμένα, τρία άτομα τον έριξαν κάτω και τον χτυπούσαν ταυτόχρονα.

Ωστόσο, οι επιχειρηματίες που ενεπλάκησαν στο περιστατικό δίνουν διαφορετική εκδοχή, λέγοντας ότι ο δημοτικός υπάλληλος επιτέθηκε πρώτα στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και μάλιστα την ώρα που πάλευαν με τα νερά.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του ιδιοκτήτη αναφέρει σε ανάρτησή της στα social media ότι ο υπάλληλος άρπαξε τον άντρα της από τον γιακά και τον πέταξε κάτω, με κίνδυνο να χτυπήσει σοβαρά.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της απλά βρέθηκαν σε κατάσταση άμυνας, ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι άνθρωποι της βίας και ότι ποτέ δεν θα προκαλούσαν τέτοια επεισόδια από δική τους πρόθεση.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια