HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ισημερινός: Νεαρό μοντέλο δολοφονείται μέρα μεσημέρι σε εστιατόριο - Πού εμπλέκεται το όνομά της (βίντεο)


Εν ψυχρώ δολοφονήθηκε ένα μοντέλο στο Εκουαδόρ και την τρομακτική σκηνή κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας εστιατορίου.

Η 23χρονη Λάντι Πάραγκα Γκοϊμπούρο δολοφονήθηκε από δύο ενόπλους μέσα σε εστιατόριο στην πόλη Κεβέντο την περασμένη Κυριακή.

Στο βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, η 23χρονη φαίνεται να συνομιλεί με έναν άνδρα μέσα στο εστιατόριο όταν εισβάλουν δύο ένοπλοι. Στη συνέχεια η πρώην διαγωνιζόμενη Μις Ισημερινός δέχεται τα πυρά από τον πρώτο ένοπλο που έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Ο ίδιος πυροβολεί και τον συνοδό της και ολοκληρώνει το έγκλημα πυροβολώντας ξανά την 23χρονη τη στιγμή που είναι πεσμένη στο έδαφος.

Στο βίντεο διακρίνεται επίσης ο δεύτερος ένοπλος να κρατάει τσίλιες έξω από το εστιατόριο. Και οι δύο δράστες μετά το έγκλημα τράπηκαν σε φυγή και η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να ανακαλύψει τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:



Το νεαρό μοντέλο, που έχασε τη ζωή του στην επίθεση, είχε εκπροσωπήσει την επαρχία Los Rios στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Ισημερινός» το 2022. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο Ecuavisa, το περασμένο Σαββατοκύριακο είχε ταξιδέψει στο Κεβέντο για να παραστεί σε έναν γάμο.

Είχε περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στους λογαριασμούς της στα social media, και σύμφωνα με το El Comercio, σε ηλικία μόλις 23 ετών, ήταν ιδιοκτήτρια εταιρείας εισαγωγής ειδών οικιακής χρήσης και διατηρούσε τη δική της σειρά αθλητικών ειδών. Στα κοινωνικά της δίκτυα μοιραζόταν στιγμιότυπα από την πολυτελή ζωή που έκανε, τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο και τα γεύματα που απολάμβανε σε πολυτελή μέρη. Ωστόσο πίσω από τον λαμπερό τρόπο ζωής που παρουσίαζε στα social media, κρυβόταν μία πιο σκοτεινή αλήθεια.

Τον Δεκέμβριο του 2023, το όνομα του μοντέλου αναφέρθηκε σε μια συνομιλία που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα ως μέρος μιας μεγάλης υπόθεσης οργανωμένου εγκλήματος που διερευνά. Ένα από τα 52 άτομα που διώκονται για την υπόθεση είναι ο Χελίβε Ανγκούλο, με το παρατσούκλι «Estimado».

μοντελο εκουαδορ

μοντελο εκουαδορ

Στη συνομιλία, ο Ανγκούλο ακούγεται ο έμπορος ναρκωτικών Λεάντρο Νορέρο, του οποίου διαχειριζόταν τα περιουσιακά στοιχεία, να λέει ότι η αστυνομία τον είχε ρωτήσει για την Πάραγκα. «Αν η γυναίκα μου μάθει κάτι γι 'αυτήν, την έβαψα. Φίλε μου, το όνομά της δεν μπορεί να μαθευτεί πουθενά. Διαφορετικά, ο κόσμος μου θα καταρρεύσει», έγραφε στο μήνυμά του ο εγκληματίας, ο οποίος δολοφονήθηκε στη φυλακή μόλις έξι μήνες μετά τον εγκλεισμό του.

Παρότι η οικονομική κατάσταση της Πάραγκα βρέθηκε στο μικροσκόπιο του Γραφείου του Γενικού Εισαγγελέα, δεν της ασκήθηκε ποτέ δίωξη για κάποιο έγκλημα ούτε είχε μιλήσει ποτέ δημόσια σχετικά με την υπόθεση ή τη σχέση της με τον αρχηγό της συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικά.

μοντελο εκουαδορ

μοντελο εκουαδορ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια