HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων - Τον μαχαίρωσε για ένα μπουφάν


Ένα ακόμη περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε αυτή τη φορά στον Ωρωπό το απόγευμα του Σαββάτου (20//4) το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ένας 15χρονος να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά από τραύμα που υπέστη από μαχαίρι.

Συγκεριμένα λίγο μετά τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου σε γήπεδο εντός του ΕΠΑΛ Ωρωπού, μετά από διαπληκτισμό ένας 15χρονος αλβανικής καταγωγής επιτέθηκε σε συνομήλικό του με αναδιπλούμενο μαχαίρι τραυματίζοντας τον στο αριστερό μπράτσο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών τους, οι δύο ανήλικοι είχαν δώσει ραντεβού έξω από το σχολείο και καυγάδισαν για ένα μπουφάν, καυγάς ο οποίος κατέληξε σε μαχαίρωμα.

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον 15χρονο

Την ώρα του περιστατικού περνούσε από το σημείο ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον 15χρονο, ενώ στη συνέχεια κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ενημέρωσε σχετικά το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 15χρονο δράστη ενώ παράλληλα συνελήφθησαν και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Μέχρι στιγμής, το μαχαίρι δεν έχει βρεθεί.

Συνελήφθη επίσης και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια