HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή ΑΜΕΑ σε ΕΠΑΛ


Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων καταγράφηκε, τη Δευτέρα (08/04), σε ΕΠΑΛ του Βόλου όταν μαθητής ΑΜΕΑ έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συνομήλικό του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, ο θύτης πήδηξε τα κάγκελα του σχολείου και αφού εντόπισε τον μαθητή, τον έριξε κάτω και άρχισε να τον κλωτσά αλύπητα. Από τα χέρια του έσωσαν το παιδί οι καθηγητές, αλλά ο δράστης τούς ξέφυγε. Άλλοι μαθητές, όμως, τον αναγνώρισαν και τον κατήγγειλαν. Οι γονείς του παιδιού που ξυλοκοπήθηκε, δεν κατέθεσαν μήνυση, ενώ η διευθύντρια του σχολείου κάλεσε την Αστυνομία.

Επίσης, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ Βόλου, ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σωκράτης Σαβελίδης, ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη στο 3ο ΕΠΑΛ, σήμερα (08/04) το πρωί, σε ώρα διαλείμματος. Τον ενημέρωσε σχετικά η διευθύντρια του σχολείου, από την οποία ζήτησε να καταγγείλει το περιστατικό στις Αρχές.

Η διευθύντρια του σχολείου κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία διεξάγει προανάκριση για την υπόθεση. Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης που κατήγγειλε πατέρας 15χρονου μαθητή σε βάρος του γιου του, στη διάρκεια σχολικής εκδρομής, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τρεις συμμαθητές του, οι οποίοι, νωρίτερα σήμερα αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, αφού προηγουμένως παραπέμφθηκαν σε τακτική δίκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια