HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εθιμοτυπική επίσκεψη του υποψηφίου Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας Κώστα Πίστα στον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Κώστας Πίτσιας. Ο κ. Πίτσιας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Κώστα Ρέχα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Πρίντζιο, την κ. Αναστασία Μπίρτση, την κ. Μελπομένη Τερζοπούλου και την κ. Δέσποινα Πορφυρίδου.

Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σήμερα στο Εμπόριο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες, η πορεία της επιχειρηματικότητας στην Πιερία γενικότερα, καθώς και οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να υπάρξουν συνέργειες μεταξύ Επιμελητηρίου και Εμπορικού Συλλόγου προς όφελος των τοπικών επιχειρήσεων και της Πιερίας.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Πίτσια για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυριότερο αυτό της έλλειψης χρηματοδοτικών εργαλείων.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, επεσήμανε την ανάγκη στενής συνεργασίας και ενημέρωσης σε ότι αφορά τα χρηματοδοτικά προγράμματα και διεκδικήσεις, αλλά και την συνδιοργάνωση κοινών δράσεων για την ενημέρωση και παράλληλα την τόνωση της τοπικής αγοράς.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια