HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου μας ξεναγεί στην μουσειακή έκθεση παραδοσιακών επαγγελμάτων (βίντεο)


Πέντε (5) μήνες μετά τα επίσημα εγκαίνια της μουσειακής έκθεσης παραδοσιακών επαγγελμάτων (29/10/2023) που δημιούργησε στις εγκαταστάσεις του το Επιμελητήριο Πιερίας, η κάμερα της Kapa News επισκέφθηκε τον χώρο για να κάνει ρεπορτάζ, και για καλή μας τύχη βρήκαμε τον πρόεδρο κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να μας ξεναγήσει ο ίδιος, αλλά και για να μας μιλήσει για όλο αυτό το εγχείρημα.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως ακούγεται άλλωστε και στο βίντεο που ακολουθεί, ότι η μουσειακή έκθεση παραδοσιακών επαγγελμάτων, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, από την ημέρα που άνοιξε επίσημα τις πύλες του, κατάφερε να γίνει γνωστό όχι μόνο εντός συνόρων της Πιερίας, αλλά και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας. Απόδειξη, ότι μέχρι σήμερα την έχουν επισκεφτεί πάνω από 5.000 άνθρωποι, κυρίως μέλη της μαθητικής κοινότητας, ενώ σχεδόν καθημερινά η γραμματεία του Επιμελητηρίου δέχεται τηλεφωνήματα απ’ όλη την χώρα για ραντεβού και ξεναγήσεις.

Φαίνεται πως ολοένα και κάθε μέρα κερδίζει έδαφος και φήμη η έκθεση αυτή, και σύντομα θ’ αποτελεί ένα ακόμη πόλο έλξης με τουριστικό ενδιαφέρον.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση, αλλά ακόμη και αν θελήσετε να την επισκεφτείτε μόνοι σας, θα βρείτε όλα τα χρηστικά στοιχεία που χρειάζεστε για να το κάνετε.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια