HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Champions League: Το πρόγραμμα αθλητικών μεταδόσεων - Οι αγώνες για τα προημιτελικά σήμερα 16/4


Σήμερα «σφραγίζονται» τα δύο πρώτα εισιτήρια για την ημιτελική φάση του UEFA Champions League, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν και Μπορούσια Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι συγκεκριμένοι αγώνες θα διεξαχθούν στο πλαίσιο των επαναληπτικών της προημιτελικής φάσης, με τα αποτελέσματα το πρώτου γύρου να αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα στην μάχη της πρόκρισης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες που θα πάρουν απόψε την πρόκριση, θα βρεθούν αντιμέτωπες στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο αγώνας Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν είναι προγραμματισμένος για τις 22:00 και το κανάλι που θα τον μεταδώσει είναι το COSMOTE SPORT 2 HD, ενώ η αναμέτρηση Μπορούσια Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης θα ξεκινήσει επίσης στις 22:00 με το COSMOTE SPORT 3 HD να κάνει την τηλεοπτική κάλυψη.

Η Μπαρτσελόνα, έχοντας κερδίσει στο Παρίσι με 3-2 θα υποδεχθεί το σύνολο του Λούις Ενρίκιε που πρέπει να κάνει μια μεγάλη εκτός έδρας ανατροπή για να περάσει στην επόμενη φάση. Σημειώνεται ότι στον πρώτο αγώνα οι Καταλανοί κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 μέσα σε 15 λεπτά, «δραπετεύοντας» από το Παρίσι με μία σημαντική νίκη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια