HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Πάνος Σταθακόπουλος μιλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Kapa News για τη δουλειά του


Την εξαιρετική θεατρική παράσταση με τίτλο «Βότκα Μολότοφ» του Άντον Τσέχωφ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Κατερινιώτες εχθές το απόγευμα, και να δραπετεύσουν λίγο από την καθημερινότητά τους.

Το συγκεκριμένο έργο ήλθε για δεύτερη φορά στην πόλη μας με την ίδια σύνθεση. Πρόκειται για μια εκρηκτική κωμωδία της Ελένης Ράντου και του Νηλ Σάϊμον σε σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη.

Οι Τάσος Χαλκιάς, Κατερίνα Γερονικολού, ο Πάνος Σταθακόπουλος, η Δήμητρα Στογιάννη, ο Ιωάννης Απέργης,η Λυδία Σγουράκη, η Παναγιώτα Βιτετζάκη και ο Χάρης Χιώτης, χάρισαν άφθονο γέλιο στους τυχερούς θεατές που βρέθηκαν εχθές στην παράσταση με τις άψογες ερμηνείες τους.

Στο τέλος της παράστασης σχεδόν το σύνολο των ηθοποιών βγήκαν στην «πλατεία» του θεάτρου συνομίλησαν φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα στον κόσμο.

Η κάμερα της Kapa News δεν μπορούσε να λείπει από αυτό το event, και κατάφερε ν’ αποσπάσει μια σύντομη συνέντευξη από τον μοναδικό Πάνο Σταθακόπουλο, ο ποίος με κέφι και χαμόγελο απάντησε σε όλες ας τις ερωτήσεις, ενώ στο επίλογο της, αναφέρθηκε στην πόλη της Κατερίνης και τους ανθρώπους της με τα καλύτερα λόγια.

Δείτε τι μας είπε:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια