HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


O Λ. Αυγενάκης έφτιαξε «λαχανόκηπο» με κόστος 6 εκατ. στο Ηράκλειο Κρήτης (φωτογρφίες)


Κυριολεκτικά ραδίκια και λάχανα βρίσκει πλέον κάποιος στο αθλητικό κέντρο του Ηρακλείου, στο Karteros Beach Sports Center το οποίο κόστησε 6 εκατ. ευρώ όταν κατασκευάστηκε επί υπουργίας Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου να φιλοξενήσει τους 3ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που ανήρτησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου σε ανάρτησή του στο Facebook, το κέντρο έχει εγκαταλειφθεί πλήρως.

Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες.

κρητη karteros

karteros κρητη

κρητη karteros

karteros κρητη

karteros κρητη

karteros

karteros κρητη

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Τζώρτζογλου στο facebook:

«Ντροπή, αίσχος, θλίψη και απογοήτευση. Σε Ιλαροτραγωδία, σε μποστάνι και λαχανόκηπο και με προοπτική να εξελιχθεί σε χοχλιδοτροφείο το εμβληματικό κατά τον Λευτέρη Αυγενάκη κόστους τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων Karteros Beach Sports Center. Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες και τα βίντεο. Ερωτήματα που σκανδαλίζουν:

-5 εκατομμύρια ευρώ ίσως 7 ίσως και 10 εκατομμύρια, χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων για μία αθλητική εγκατάσταση μιας χρήσεως χωρίς πλάνο για αξιοποίηση, χωρίς σχεδιασμό για αθλητικές δράσεις.

-Πριν μόλις 7 μήνες σε αυτό το σημερινό μποστάνι το Karteros Βeach Sports Center έγιναν οι 3οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες.

-Πριν μόλις 10 μήνες στις 13 Ιουνίου 2023 έγιναν τα επίσημα εγκαίνια του «στολιδιού» του Καρτερού…

-Πριν μόλις 15 μήνες στο Karteros Beach Sports Center o Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενημερώθηκε και ξεναγήθηκε από τον Λευτέρη Αυγενάκη…

Μία ιδέα, ένα όραμα του συμπολίτη τότε υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που το έκανε πράξη με fast track διαδικασίες και που τις χαρακτήρισε πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις, για τις προσωπικές του ανάγκες αυτοπροβολής. Προχθές Κυριακή γύρω στο μεσημέρι με μία θερμοκρασία στο Ηράκλειο κοντά στους 30 βαθμούς Κελσίου με μια ηλιόλουστη μέρα είπα να πάρω το γιο μου να πάμε να κάνουμε το μπάνιο μας στην παραλία του Καρτερού. Δεν έφτασα ποτέ στην παραλία αφού το μάτι μου έπεσε στις παρακείμενες υποτιθέμενες αθλητικές εγκαταστάσεις του Karteros Βeach Sports Center.

Με απορία θυμό και αγανάκτηση παρατήρησα τις “πρότυπες” τις “κορυφαίες” τις “μοναδικές” τις “καλύτερες της Ευρώπης” το “στολίδι της Κρήτης” όπως τις λάνσαρε για τις προσωπικές του ανάγκες αυτοπροβολής ο Λευτέρης Αυγενάκης είδα να φυτρώνουν ξινήθρες, ραδίκια, μαρούλια, πιθανότατα και ραπανάκια και άλλα εδώδιμα φυτά της κρητικής υπαίθρου».

-Τελικά η διαχείριση των οικονομικών πρέπει ή όχι να βασίζεται στις αρχές της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης;

-Μπορούμε έτσι αλόγιστα να σκορπάμε τα εκατομμύρια που μαζεύουμε από τους Έλληνες φορολογούμενους για μία αθλητική εγκατάσταση μιας χρήσεως μόνο και μόνο για τις προσωπικές ανάγκες αυτοπροβολής ενός υφυπουργού αθλητισμού;

-Μπορούμε να σπαταλάμε τόσα εκατομμύρια για μία αθλητική εγκατάσταση μιας χρήσεως και την ίδια ώρα να αφήνουμε ένα από τα κορυφαία στάδια της Ελλάδος το Παγκρήτιο στην ίδια πόλη στο Ηράκλειο σε αχρηστία;

-Μήπως θα πρέπει κάποιοι να δώσουν απαντήσεις για αυτό το αίσχος για αυτήν την ντροπή για αυτήν την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος;

-Τις απαντήσεις αυτές τις οφείλουν στους Ηρακλειώτες αλλά και Ελληνες πολίτες που ως φορολογούμενοι πληρώνουν για το συγκεκριμένο έργο».

«Είμαστε σίγουροι ότι ο σημερινός αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης δεν γνωρίζει και φυσικά δεν είναι αυτός ο υπεύθυνος για αυτό το έκτρωμα. Το ίδιο δεν είναι υπεύθυνος και ο νέος πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου Μένανδρος Παντελίδης, που πληροφορίες μας λένε ότι κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να διορθώσει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν να διορθωθεί».

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια