HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νέα πρόκληση από τους Τούρκους της Φενερμπαχτσέ: Σήκωσαν 2 πανό που έγραφαν «Διαλύστε τους Έλληνες» & «Ιστανμπούλ από το 1453»


Μία άκρως προκλητική συμπεριφορά επιδεικνύουν οι Τούρκοι φίλαθλοι της Φενερμπαχτσέ οι οποίοι «ανέβασαν» φωτογραφία στα social media έξω από την Uber Arena, στο Βερολίνο όπου θα διεξαχθεί το «Final Four» της Euroleague, στην οποία απεικονίζονται να έχουν σηκώσει ένα πανό που αναγράφει έχοντας σβησμένη τη λέξη «Κωνσταντινούπολη», «Ιστανμπούλ από το 1453».

Μαζί είχαν και ένα πανό με τη μορφή του Μωάμεθ, το οποίο αναφέρει «Ας διαλύσουμε τους Έλληνες στο Βερολίνο»!


Σημειώνεται ότι είχαν προηγηθεί οργανωμένα επεισόδια από τους οπαδούς της Φενερμπαχτσέ κατά της αποστολής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και του προπονητή της Εργκίν Αταμάν.

Χθες το βράδυ ο Παναθηναϊκός έφτασε στο ξενοδοχείο στο Βερολίνο, με τους οπαδούς της Φενερμπαχτσέ να έχουν συγκεντρωθεί έξω από αυτό και να βρίζουν τον Αταμάν! 

Ειδικότερα μερίδα οπαδών της Φενερμπαχτσέ, έμεινε στον χώρο μετά την υποδοχή της τούρκικης ομάδας και την ώρα όπου η αποστολή του «τριφυλλιού» αποβιβαζόταν από το πούλμαν, φώναξαν συνθήματα κατά των «πράσινων» και συγκεκριμένα κατά του Εργκίν Αταμάν.

Ένταση υπήρξε και με τον Ματίας Λεσόρ, τον οποίο συγκράτησαν οι συμπαίκτες του.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια