HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η απάντηση του Α.Γεωργιάδη για το βιβλίο με «χειρόγραφο του Ιησού» που πουλούσε: «Και Μαρξ πουλούσα»


Ο υπουργός Υγείας επιχειρεί να διευκρινίσει τι ακριβώς ισχύει με το βιβλίο που πουλούσε προ ετών από τον εκδοτικό του οίκο και για το οποίο έλεγε τότε ότι περιείχε… χειρόγραφο του Χριστού.

Υποστηρίζει πλέον τώρα ότι πρόκειται για ένα βιβλίο από τα πολλά, πολλών συγγραφέων – ακόμα και του… Μαρξ, όπως λέει – που πουλούσε ο εκδοτικός οίκος και άρα δεν είναι ένα δικό του δημιούργημα.


Επιπλέον ο κ. Γεωργιάδης σημειώνει τώρα στην απάντησή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ ότι το βιβλίο δεν περιέχει επιστολή! Ωστόσο στις προωθητικές παρουσιάσεις που έκανε τότε για το βιβλίο «Το χειρόγραφο του Ιησού» του Άγγελου Σακέττου, μιλούσε για «συγκλονιστικές αποκαλύψεις»!

Σημειωτέον ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν την αποπομπή του κ. Γεωργιάδη, ως δείγμα συνεπούς στάσης του πρωθυπουργού, ο οποίος έχει επιτεθεί τελευταία σφόδρα στον Κυριάκο Βελόπουλο για βιβλίο με «επιστολές του Ιησού», που πουλάει και κείνος στις εκπομπές του!

Πάντως έχει ενδιαφέρον και πώς απαντούν και σχολιάζουν οι χρήστες του διαδικτύου την απάντηση- εξήγηση που δίνει ο κ. Γεωργιάδης για το περιβόητο βιβλίο.

Ιδού τι υποστηρίζει ο υπουργός Εργασίας:

«Η έλλειψη επιχειρημάτων για την πολιτική έχει καταντήσει την πολιτική αντιπαράθεση σε αυτό το επίπεδο που ξεκίνησε χθες ο @velopky και έσπευσε να υιοθετήσει όλα του τα επιχειρήματα, ως συνήθως ο @skasselakis

Ποια είναι η κατηγορία, για την οποία μάλιστα πρέπει και να με αποπέμψει ο Μητσοτάκης; Ότι πούλαγα και εγώ βιβλίο με «επιστολές» του Ιησού… Άρα υποκρισία κλπ…

Α) ακόμη και έτσι να ήταν και αυτό το βιβλίο του αειμνήστου Αγγέλου Σακκέτου να παρουσίαζε όντως κάτι τέτοιο, το επιχείρημα είναι γελοίο. Δηλ κάθε βιβλιοπωλείο που πουλάει ένα βιβλίο άλλου εκδοτικού οίκου, υιοθετεί και το περιεχόμενο του; Δηλ όσοι βιβλιοπώλες έχουν πουλήσει το βιβλίο του κ. Βελόπουλου το υιοθετούν; Η κατηγορία προς τον κ. Βελόπουλο δεν είναι ότι πουλούσε στο βιβλιοπωλείο του εν μέσω χιλιάδων άλλων τίτλων το συγκεκριμένο βιβλίο, αλλά ότι το έγραψε και το εξέδωσε ο ίδιος …εγώ στην εκπομπή μου έχω πουλήσει και το Κεφάλαιο του Μάρξ (εκδόσεις Κάκτος τότε), αλλά και τα Άπαντα του Λένιν (σε παλαιά συλλεκτική έκδοση), δηλ είχα υιοθετήσει τις κομμουνιστικές ιδέες επειδή τα είχα πουλήσει στην εκπομπή μου; Βιβλιοπωλείο είχαμε συγγραφείς καλούσαμε, τα βιβλία τους δείχναμε. Τέλος ιστορίας

 Β) Το βιβλίο όμως του Αγγέλου Σακκέτου, για το οποίο γίνεται η φασαρία, δεν περιείχε καμμία «επιστολή» του Ιησού. Αντιθέτως έχει ολόκληρο κεφάλαιο για το ότι δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη οποιουδήποτε συγγραφικού έργου του Ιησού. Στην συζήτηση όμως περί της Ιστορικότητας του προσώπου του Ιησού και την απόδειξη αυτής, προς όσους την αμφισβητούσαν, έγραψε ο συγγραφεύς ποτέ αυτό το βιβλίο. Ο τίτλος προφανώς έχει σε κάθε βιβλίο και έναν εμπορικό χαρακτήρα, αλλά επί της ουσίας ο συγγραφεύς πολύ γνωστός τότε για διάφορες θρησκευτικές μελέτες, έκανε μια σύνοψη των θεωριών για τα λεγόμενα Χειρόγραφα της Νεκράς Θαλάσσης, το λεγόμενο Ευαγγέλιο του Ιούδα που είχε παρουσιάσει έως και το National Geographic κλπ και διάφορες άλλες διεθνείς βιβλιογραφικές αναφορές, που κατέληγαν να αποδείξουν την ιστορική ύπαρξη του Ιησού, δηλ με το βιβλίο του κ. Βελόπουλου καμμία απολύτως σχέση.

Το άγχος τους να με πλήξουν προσωπικά έχει ξεπεράσει κάθε όριο και αν η υπόσχεση του κ. Κασσελάκη ότι θα με «ξεσκίσει» κλπ ήταν το βιβλίο του Αγγέλου Σακκέτου, που είχα δείξει σε μία εκπομπή μου πριν από 14 χρόνια τότε καλή τύχη…».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια