Ο Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου έπαθε… Ερντογάν καθώς χθες (29/05), έστησε ένα φαντασμαγορικό σόου με γενίτσαρους για τη συμπλήρωση 571 χρόνων από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.
«Χαιρετισμούς σε όλους. Ο Πορθητής μπαίνει στην Πόλη από την πύλη του Τόπκαπι. Αϊντε, Θεέ μου! Για αιώνες συγκλονίστηκαν τα σύνορα, από τη Δύση στην Ανατολή, από την Υεμένη μέχρι και το Βελιγράδι. Όλα τα μάτια βλέπουν πως ο Πορθητής μπαίνει στην Κωνσταντινούπολη από την πύλη στο Τόπκαπι», είπε ο Εκρέμ Ιμάμογλου.
Αυτή είναι η πόλη του Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ, του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και η δική σας», ανέφερε ο Ιμάμογλου, απευθυνόμενος στον κόσμο. «Ευτυχισμένη 571η επέτειος από την κατάκτηση της πιο όμορφης πόλης του κόσμου. Ο πολυτιμότερος θησαυρός μας, η Κωνσταντινούπολή μας», επεσήμανε ακόμη.
Burası, Fatih Sultan Mehmet’in, Mustafa Kemal Atatürk’ün ve sizin şehrinizdir. pic.twitter.com/ZJLTAiReZA
— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) May 29, 2024
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!