HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Super League: Οι ώρες και τα κανάλια των σημερινών αγώνων (15/5)


Τελική ευθεία για την φετινή σεζόν της Super League, καθώς απόψε (15/05) θα διεξαχθούν οι αγώνες της προ-τελευταίας αγωνιστικής του Ελληνικού πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Λαμία – Άρης, Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, με τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων να… ξεκαθαρίζουν το τοπίο για την ομάδα που θα κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα.

Η αυλαία ανοίγει στις 18:00 στην Λαμία, εκεί όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον Άρη στο παιχνίδι που δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους δύο συλλόγους καθώς έχουν «κλειδώσει» την 6η και 5η θέση αντίστοιχα.

Στις 20:00 είναι προγραμματισμένα τα υπόλοιπα παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την πρωτοπόρο ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρώτη του αναμέτρηση έπειτα από την πρόκριση στον τελικό του UEFA Europa Conference League.

Επίσης ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό, με στόχο την νίκη και την παραμονή στην… κούρσα για την κατάκτηση του τροπαίου. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκεται αυτή τη στιγμή μόλις έναν βαθμό πίσω από την ΑΕΚ και σε περίπτωση που πάρουν από τρεις βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια, χρειάζονται ένα στραβοπάτημα της «Ένωσης» για να ανέβουν στην κορυφή.

Τετάρτη 15 Μαΐου

  • Λαμία - Άρης (18:00)
  • Ολυμπιακός - ΑΕΚ (20:00)
  • ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (20:00)

Κυριακή 19 Μαΐου (Τελευταία αγωνιστική)

  • ΑΕΚ - Λαμία (20:00)
  • Άρης - ΠΑΟΚ (20:00)
  • Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (20:00)

Η βαθμολογία:

vathmologia_2d793.png

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια