HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Χαλκίδα: Ο δολοφόνος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος - Έπαιζε θέατρο κάνοντας τον θλιμμένο


Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της 63χρονης, μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα, ο 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε το στυγερό έγκλημα.

Η κόρη της 63χρονης έκανε δύο τηλεφωνήματα όταν ενημερώθηκε για τη δολοφονία της μητέρας της. Ένα στο σύντροφό της και έναν στον 38χρονο, τον παιδικό φίλο που τόσο εμπιστευόταν και αδυνατούσε να πιστέψει ότι μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση.

Έπαιζε θέατρο ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος

Ο 38χρονος μετέβη στο σπίτι όπου λίγες ώρες νωρίτερα είχε τραυματίσει θανάσιμα την άτυχη γυναίκα. Προσποιούνταν ότι δεν ήξερε τίποτα και ότι συμπαραστεκόταν στην κόρη του θύματος και παιδική του φίλη. Μάλιστα, ήταν εκεί ακόμα και όταν έφτασαν οι πρώτες κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών και οι δημοσιογράφοι.

Ήταν ένα άτομο που θεωρείτο «άνθρωπος της οικογένειας». Μία ημέρα πριν το έγκλημα η κόρη της 63χρονης είχε πει στον 38χρονο ότι η Γεωργιανή οικιακή βοηθός θα απουσιάζει και δεν θα προσέχει τη μητέρα της, εκφράζοντας τον προβληματισμό της για το γεγονός ότι θα πρέπει να την αφήσει μόνη της για να πάει στην εργασία της.

Ο 38χρονος φέρεται να ήξερε και για τα 7.000 ευρώ που υπήρχαν στο σπίτι. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πίστευε ότι η 63χρονη -λόγω κινητικών προβλημάτων- είναι στο κρεβάτι και δε μπορεί να σηκωθεί.

Αυτό ήταν καθοριστικό. Όταν τη μοιραία ημέρα πήρε το κλειδί από τη γλάστρα και άνοιξε την πόρτα αιφνιδιάστηκε όταν την είδε μπροστά του. Η γυναίκα τον ήξερε και τον αναγνώρισε αμέσως. Την έσπρωξε, εκείνη πήγε να σηκωθεί και τότε την ξαναέσπρωξε από την εσωτερική σκάλα.

Όταν κατάλαβε ότι παρά την πτώση η γυναίκα ζει, πήγε πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και άρχισε να τη μαχαιρώνει. Στην κατάθεσή του είπε ότι είναι άρρωστος με τον τζόγο. Ενδεικτικό είναι ότι με τα λεφτά που έκλεψε δεν θα πλήρωνε τα χρέη που είχε αλλά θα έπαιζε τζόγο.

Το παρελθόν του 38χρονου

Στο παρελθόν είχε συλληφθεί για ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί παρότι είχαν το αποτύπωμά του από την αρχή δεν τον συνέλαβαν. Και αυτό γιατί δεν θεωρήθηκε αποτύπωμα «τρίτου ατόμου», καθώς ήταν ένα από τα άτομα που έμπαιναν στο σπίτι και έτσι δικαιολογούνταν να υπάρχει αποτύπωμα στο χώρο. Η ταυτοποίηση έγινε από τις κάμερες.

Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στο Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ όπου ανακρίθηκε και εν τέλει ομολόγησε την πράξη του.

Σήμερα θα περάσει από τον Εισαγγελέα Χαλκίδας όπου και θα πάρει προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή.

ΠηγήΠηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια