HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βίντεο: Κατακόκκινη, κλαίγοντας από τον πόνο και μη μπορώντας να ελέγξει το σώμα της – Η στιγμή που η Σ.Ντιόν παθαίνει κρίση


Στη δημοσιότητα ήρθαν νέες σκηνές από το ντοκιμαντέρ της Σελίν Ντιόν όπου αποκαλύπτει τη μάχη της με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου, στις οποίες εμφανίζεται με κατακόκκινο πρόσωπο, δακρυσμένη, κλαίγοντας από τον πόνο και μη μπορώντας να ελέγξει το σώμα της.


Η Καναδή τραγουδίστρια φαίνεται να παλεύει να πάρει ανάσα ενώ οι φροντιστές της προσπαθούν απεγνωσμένα να ανακουφίσουν τους επώδυνους μυϊκούς σπασμούς της, ενώ ένα συνεργείο κινηματογραφεί.

Στη συνέχεια, της χορηγούν ένα φαρμακευτικό ρινικό σπρέι που χρησιμοποιείται συνήθως για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των σπασμών σε πάσχοντες από την ασθένεια αυτή.

Υπενθυμίζεται πως η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε τη μάχη της με την πάθηση, μια σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή που προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και ανεξέλεγκτους σπασμούς το 2022. Οι μετέπειτα αγώνες της καταγράφονται στο νέο ντοκιμαντέρ του Amazon Prime «Ι Am: Céline Dion».

Η στιγμή που η Σελίν Ντιόν παθαίνει κρίση


Και ένα νέο βίντεο που μοιράστηκε χθες καταγράφει την Σελίν Ντιόν την ώρα που παθαίνει μια κρίση κατά τη διάρκεια της κινηματογράφησης μιας συνάντησης με επαγγελματίες υγείας.

Η τραγουδίστρια κοιτάζει ανήμπορη καθώς οι γιατροί την ξαπλώνουν απαλά σε μια άνετη θέση και ελέγχουν τα ζωτικά της σημεία. Την ίδια ώρα, τα γυμνά της πόδια παραμένουν άκαμπτα ενώ τα δάχτυλα των χεριών της είναι τεντωμένα.

Μετά από λίγο, η Σελίν Ντιόν είναι τελικά σε θέση να καθίσει όρθια και σκεπάζεται με μία κουβέρτα πριν παραδεχτεί την αμηχανία της που έχασε τον έλεγχο του σώματός της μπροστά στις κάμερες.

Όπως λέει στην κάμερα: «Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε κάνει να αισθάνεσαι τόσο αμήχανα και τόσο, δεν ξέρω πώς να το εκφράσω, είναι απλά… ξέρεις, σαν να μην έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου…».

Στη συνέχεια, λυγίζει καθώς παραδέχεται πως δεν έχει εγκαταλείψει το ενδεχόμενο να συνεχίσει τις συναυλίες της κάποια στιγμή στο μέλλον.

«Βλέπω ακόμα τον εαυτό μου να χορεύει και να τραγουδάει. Πάντα βρίσκω το plan bκαι το plan c, ξέρετε. Έτσι είμαι εγώ. Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω. Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα συρθώ. Αλλά δεν θα σταματήσω. Δεν θα σταματήσω».

Τι λέει η σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ για τη στιγμή που παθαίνει κρίση

Η σκηνοθέτης Ιρέν Τέιλορ δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων PA ότι σκεφτόταν εάν θα έπρεπε να κινηματογραφήσει τη στιγμή που η Σελίν Ντιόν παθαίνει κρίση, αλλά αποφάσισε να συνεχίσει καθώς η τραγουδίστρια της είχε πει να «μην ζητήσει άδεια για να κινηματογραφήσει κάτι».

«Έτσι, σε εκείνα τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα, δεν ήμουν συγκεντρωμένη στην κινηματογράφηση, ήμουν η ηχολήπτρια. Αλλά υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι στο δωμάτιο και όλοι έκαναν αυτό που είχαν εκπαιδευτεί να κάνουν για να τη βοηθήσουν, όλοι είχαν λάβει ιατρική εκπαίδευση για το τι πρέπει να κάνουν αν συμβεί κάτι τέτοιο.

Ήταν στα καλύτερα χέρια που θα μπορούσε να είναι. Αν χρειαζόταν ένα επιπλέον ζευγάρι χέρια, θα είχα αφήσει το μικρόφωνό μου και θα είχα μπει για να τους βοηθήσω χωρίς αμφιβολία. Αλλά αποφάσισα να συνεχίσω να τραβάω, γνωρίζοντας ότι δεν χρειαζόταν να το χρησιμοποιήσουμε».

Η σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ λέει ότι η Σελίν Ντιόν ήταν ανένδοτη στο να μείνει η σχεδόν 10λεπτη σκηνή στην οποία βιώνει έναν σπασμό. Παράλληλα, πρόσθεσε:

«Αφού συνέβη το επεισόδιο, η Σελίν τραγούδησε ένα όμορφο τραγούδι και μετά έφυγε με πολύ καλή διάθεση. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, έφυγε από εκεί με πολύ καλή διάθεση. Και μάλιστα νοιάστηκε για μένα. Μου έσφιξε το χέρι και μόλις ετοιμαζόταν να φύγει με το αυτοκίνητο, άπλωσε το χέρι της έξω από το παράθυρο και μου είπε: ‘Μην ανησυχείς για ό,τι συνέβη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια