HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Άφαντος ο Λύτρας: «Μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο» δηλώνει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ


Ο Απόστολος Λύτρας παραμένει άφαντος και αναζητείται από τις Αρχές για σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά από μήνυση της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. αναζήτησε τον κ. Λύτρα στη δηλωμένη του διεύθυνση κατοικίας, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ το τηλέφωνό του φαίνεται να είναι κλειστό και δεν έχει καταστεί δυνατή η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

Από το πρωί, η ΕΛ.ΑΣ. έχει την πληροφορία ότι ο ποινικολόγος αναμένεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης, κάτι που δεν έχει ακόμα πραγματοποιηθεί.

Παράλληλα, ο φάκελος με τις μηνύσεις βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα, η οποία θα αποφασίσει εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον κ. Λύτρα.

Σε περίπτωση που η ανακρίτρια κρίνει ότι οι όροι παραβιάστηκαν, θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Επιπλέον σημειώνεται ότι για τις 27 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, η οποία κατηγορείται για απειλή και διατάραξη κοινής ειρήνης, μετά από μήνυση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και την ίδια στιγμή άφαντος παραμένει ο ποινικολόγος.

Τι είπε ο συνήγορος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου Θέμης Σοφός για την μήνυση στον Απόστολο Λύτρα

Για την μήνυση της κα Πολυζωγολοπούλου μίλησε ο συνήγορός της Θέμης Σοφός, όπως είπε: «Τόσο μεν η απαγόρευση συναναστροφής και προσέγγισης όσο δε και η μετοίκηση συνιστούν και οι δύο μεταξύ των όρων των περιοριστικών που τέθηκαν από την κυρία ανακρίτρια με την σύμφωνη γνώμη του κυρίου εισαγγελέως. Συνέπεια αυτού δεν θα έπρεπε να διαθέτει κλειδιά ούτε βεβαίως και να μετέχει σε κοινό γκρουπ που δημιουργήθηκε χωρίς την θέληση της.

Η αυτογνώμων ενέργεια στην οποία προέβη προφανώς κατ΄εντολή του κυρίου Λύτρα η πρώην σύζυγος του, η οποία άνοιξε με τα κλειδιά και μπήκε στον αύλειο χώρο, όπως ανέφερε προηγουμένως και η εκπρόσωπος της αστυνομίας. Δε συμμορφώθηκαν στις προτροπές και τις εντολές του αστυνομικού. Μπήκαν στον αύλειο χώρο, δημιουργήθηκε ένταση ακούστηκαν ύβρεις. Φυσικά η απειλητική διάθεση αυτή οδήγησε τον πατέρα της Σοφίας να εξέλθει της οικίας και στην συνέχεια αφού εξήλθε ο πατέρας άρχισε να προτρέπει και να οδηγεί τους εισβολείς θα πω προς τα έξω».


Από την δικιά του μεριά ο Πέτρος Πανταζής, συνήγορος του Απόστολου Λύτρα είπε: «Υπήρχε μια επικοινωνία, όχι από τον κύριο Λύτρα, με την παθούσα από χθες προκειμένου να μεταβεί η θυγατέρα του κυρίου Λύτρα με την μητέρα της την πρώην σύζυγο του κυρίου Λύτρα να παραλάβουν ορισμένα πράγματα. Πήγαν λοιπόν, έφτασαν λοιπόν εκεί, ενεργοποιήθηκε από την κυρία Πολυζωγοπούλου για άγνωστο λόγο, εγώ δεν ξέρω τον λόγο, το panic button. Ενεργοποιήθηκε λοιπόν το panic button και αργότερα υποβλήθηκε από την κυρία Πολυζωγοπούλου μήνυση. Εγώ δεν καταλαβαίνω τους λόγους που γίνονται αυτά όλα».


Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.Α.Σ: «Μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο ο Απόστολος Λύτρας»

Οι Αρχές εξετάζουν όλες τις εκδοχές για την «εξαφάνιση» Λύτρα, ενώ η κυρία Δημογλίδου μιλώντας στο mega είπε ότι «δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο κάτι να έχει συμβεί σε αυτόν τον άνθρωπο και δεν ανταποκρίνεται στις κλήσεις».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια