HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ομελέτα με μανιτάρια


Ένα τέλειο γεύμα γεμάτο πρωτεΐνες που μπορείτε να ετοιμάσετε πολύ εύκολα

Υλικά
  • 2 αυγά, χτυπημένα
  • 1 μεγάλη χούφτα μανιτάρια (περίπου 80 γρ.), κομμένα σε φέτες
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 χούφτα σπανάκι
  • 1 κ. σ. αλεσμένη πάπρικα
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση
  1. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Μαγειρέψτε τα μανιτάρια για 2-3 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
  2. Προσθέστε την πάπρικα και το σπανάκι και ανακατέψτε ώστε να μαραθεί το σπανάκι. Αφαιρέστε τα λαχανικά από το τηγάνι.
  3. Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέστε αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και ρίξτε στο τηγάνι.
  4. Όταν η ομελέτα είναι σχεδόν έτοιμη, ρίξτε στο τηγάνι ομοιόμορφα το μείγμα μανιταριών και σπανακιού και, στη συνέχεια, διπλώστε στη μέση την ομελέτα και σύρετε σε ένα πιάτο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια