HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Καιρός: «Από τη θερμή εισβολή στα μπουρίνια» – Η πρόγνωση του Γιώργου Τσατραφύλλια για την επόμενη εβδομάδα


Όχι με ένα, όχι με δύο, αλλά με τρία πρόσωπα του καιρού θα έρθουμε αντιμέτωποι την επόμενη εβδομάδα, όπως επεσήμανε την Κυριακή (30/06) ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας έγραψε: «Τρία πρόσωπα θα παρουσιάσει ο καιρός τη νέα εβδομάδα: Δευτέρα – Τρίτη: Άνοδος της θερμοκρασίας με το υδράργυρο να αγγίζει τους 37-39 (ίσως και 40 τοπικά) σε Θεσσαλία, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Εύβοια, Αιτωλοακαρνανία, Λακωνία, Μεσσηνία, Κορινθία, Αργολίδα, νότια Κρήτη. Στους 35-37 στην Αττική και στους 32-34 στη Θεσσαλονίκη. Τετάρτη – Πέμπτη: Πτώση θερμοκρασίας 8-10 βαθμούς. Δυνητικά επικίνδυνες καταιγίδες και μπουρίνια με πολλούς κεραυνούς στα ηπειρωτικά. Παρασκευή – Κυριακή: Άνοδος της θερμοκρασίας με υποφερτή ζέστη,ηλιοφάνεια και μελτέμια μέχρι 7 μποφόρ».

Ακόμα, ο μετεωρολόγος τόνισε τη σημασία των ανέμων για τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς, σημειώνοντας ότι θα εξασθενήσουν από το βράδυ της Κυριακής (30/06).

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια

«Θερμή εισβολή και μετά καταιγίδες και μπουρίνια…

Τρία πρόσωπα θα παρουσιάσει ο καιρός τη νέα εβδομάδα:

Δευτέρα – Τρίτη: Άνοδος της θερμοκρασίας με το υδράργυρο να αγγίζει τους 37-39 (ίσως και 40 τοπικά) σε Θεσσαλία, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Εύβοια, Αιτωλοακαρνανία, Λακωνία, Μεσσηνία, Κορινθία, Αργολίδα, νότια Κρήτη. Στους 35-37 στην Αττική και στους 32-34 στη Θεσσαλονίκη.

Τετάρτη – Πέμπτη: Πτώση θερμοκρασίας 8-10 βαθμούς. Δυνητικά επικίνδυνες καταιγίδες και μπουρίνια με πολλούς κεραυνούς στα ηπειρωτικά.

Παρασκευή – Κυριακή: Άνοδος της θερμοκρασίας με υποφερτή ζέστη,ηλιοφάνεια και μελτέμια μέχρι 7 μποφόρ.

Καλή Κυριακή!

Υ.Γ : Από το βράδυ πέφτουν οι άνεμοι. Προσοχή σήμερα. Οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες είναι δυσμενείς».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια