HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Aνατροπή στην υπόθεση του τραγουδιστή στη Ρόδο: Απέσυρε τη μήνυση η 32χρονη που κατήγγειλε επίθεση


Ανατροπή στην υπόθεση γνωστού τραγουδιστή στη Ρόδο, ο οποίος συνελήφθη για επίθεση σε 32χρονη.

Οι αστυνομικές αρχές στη Ρόδο συνέλαβαν γνωστό τραγουδιστή μετά από μήνυση που υποβλήθηκε εις βάρος του για σοβαρό επεισόδιο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το περιστατικό φέρεται να είχε ως θύμα τη σύζυγο γνωστού εστιάτορα.

Το επεισόδιο ξεκίνησε περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, 4 Ιουλίου, σε νυχτερινό κατάστημα στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, όπου η 32χρονη διασκέδαζε με τον σύζυγό της. Ο 43χρονος κατηγορούμενος τραγουδούσε ζωντανά και, απρόκλητα, άρχισε να απευθύνεται στη γυναίκα με απαξιωτικό τρόπο μέσω του μικροφώνου.

Όταν τελείωσε το πρόγραμμα, ο τραγουδιστής πέρασε από δίπλα της και της ζήτησε να μπει στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος. Εκεί, φέρεται να την εξύβρισε και να την έπιασε από τα μπράτσα, ρίχνοντάς την σε μια πολυθρόνα.

Η 32χρονη ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής την χτυπούσε επανειλημμένως, τραβώντας και σπρώχνοντάς την, προκαλώντας της εκχυμώσεις και εκδορές.

Όταν οι υπάλληλοι του καταστήματος και ο σύζυγός της αντιλήφθηκαν το περιστατικό, ο σύζυγός της έσπευσε αμέσως στο σημείο, απομάκρυνε τον τραγουδιστή από πάνω της και τον ακινητοποίησε. Ο τραγουδιστής τότε άρχισε να βρίζει και τους δύο, πριν αποχωρήσει από το κατάστημα.

Ο τραγουδιστής συνελήφθη από τις Αρχές και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 32χρονη απέσυρε τη μήνυση καθώς οι δύο πλευρές προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια