HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αμοργός: Δυσάρεστη εξέλιξη στην εξαφάνιση του Άλμπερτ Κάλιμπετ


Έπειτα από 21 ημέρες, το θρίλερ της εξαφάνισης του Αμερικανού τουρίστα, Άλμπερτ Κάλιμπετ στο νησί της Αμοργού, παίρνει μία δυσάρεστη στροφή.

Ο αδερφός του 59χρονου συνταξιούχου βοηθού σερίφη, μιλώντας στο αμερικανικό Μέσο KTLA, επιβεβαίωσε πως οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου Κάλιμπετ έφτασαν στον τέλος τους.

Είχε προηγηθεί μία ανακοίνωση του ίδιου, με την οποία έκανε γνωστή τη δυσάρεστη εξέλιξη. «Με βαριά καρδιά ανακοινώνω την ολοκλήρωση της έρευνας για τον αγαπημένο μας Άλμπερτ», δήλωσε ο Όλιβερ τη Δευτέρα.

«Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειές και την αποφασιστικότητά μας, ο Άλμπερτ παραμένει αγνοούμενος».

Στην ανακοίνωση ανέφερε επίσης, πως παρά τις πολυήμερες έρευνες βρέθηκαν «μηδενικά στοιχεία» και πως υπήρξε ελάχιστη βοήθεια από την ελληνική κυβέρνηση και την πρεσβεία των ΗΠΑ. Ο ίδιος, ωστόσο, θα παραμείνει στην Ευρώπη, αναμένοντας κάποια εξέλιξη.

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους εκείνους που έστειλαν τις προσευχές τους», δήλωσε ο Όλιβερ. «Η υποστήριξή σας ήταν πηγή δύναμης για εμάς κατά τη διάρκεια αυτής της απίστευτα δύσκολης περιόδου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τις ομάδες έρευνας και διάσωσης που μας βοήθησαν και όσους έκαναν δωρεές στο GoFundMe για να καταστήσουν δυνατή την έρευνα. Ελπίζαμε πραγματικά για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα».

Ο Robin Winston, φίλος του Άλμπερτ, δήλωσε στο ίδιο αμερικανικό Μέσο οι ομάδες αναζήτησης εγκατέλειψαν το νησί από φόβο για την ασφάλειά τους, καθώς οι μεγάλες πεζοπορίες έχουν επιβαρύνει το σώμα τους.

Πάντως η σύντροφος του Άλμπερτ, Ντέμπι Λεσάν, που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στην Αμοργή, σε ανάρτησή της στα social media, έχει διαφορετική άποψη για την εξέλιξη των ερευνών.

449502248_10161269666529246_5908493272319304797_n_1d448.jpg

Δημοσιεύοντας τη συνέντευξη του αδερφού του Άλμπερτ, έγραψε πως μπορεί οι περισσότερες ομάδες έρευνας να αποχώρησαν από το νησί, ωστόσο η ίδια βρίσκεται στην Αμοργό και συνεχίζει τις προσπάθειες.

«Διαβάζω ότι η έρευνα για τον Άλμπερτ Καλιμπέτ ακυρώθηκε..... Αυτό δεν είναι αλήθεια!!!!! Ναι.... Η πλειοψηφία των ανθρώπων που αναζητούν τον Άλμπερτ έχουν φύγει από το νησί, αλλά εγώ είμαι ακόμα εδώ και ψάχνω!!!!!.

Η φίλη μου Diane που είναι πολύ εξοικειωμένη με τα μονοπάτια πεζοπορίας από τη λίμνη Tahoe, έχει έρθει αεροπορικώς για να συμμετάσχει στην αναζήτησή μου, όπως και πολλοί ντόπιοι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια