Έτοιμη σε λιγότερο από 15 λεπτά
Υλικά
- 500 γρ. ζυμαρικά φαρφάλες
- 150 γρ. πεπερόνι σε φέτες
- 1 φλ. τσαγιού ιταλικό ντρέσινγκ σαλάτας
- 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
- 1/2 κ. γλ. ιταλικά μπαχαρικά
Εκτέλεση
- Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες ώστε να γίνουν al dente.
- Όσο βράζουν τα ζυμαρικά, σοτάρετε το πεπερόνι και στραγγίστε σε απορροφητικό χαρτί.
- Τοποθετήστε τα ζυμαρικά σε ένα μπολ, ρίξτε το πεπερόνι και περιχύστε με το ντρέσινγκ σαλάτας.
- Γαρνίρετε με την τριμμένη παρμεζάνα και το ιταλικό μπαχαρικό, ανακατέψτε και απολαύστε!
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!