Όλα τα απαραίτητα μέτρα τάξης και ασφαλείας στη διάρκεια των Αποκριάτικων εκδηλώσεων - Masquerini 2025, στο Εμπορικό Κέντρο της Κατερίνης, καθώς και σε λοιπούς χώρους, όπου αναμένεται να μετακινηθεί μεγάλος αριθμός επισκεπτών τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης των Αντιδημάρχων Κατερίνης, Θωμά Αναστασιάδη, Ελίνας Διαμαντοπούλου, με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, Γεώργιο Κουκουσέλα.
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό μέγαρο, συμμετείχαν επίσης, στελέχη της Ελληνικής και της Δημοτικής Αστυνομίας ενώ έγινε λεπτομερής αναφορά για το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα, καθώς επίσης και για τα σημεία και τους χώρους των εκδηλώσεων.
Όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι σε αυτή τη μεγάλη και ανοικτή προς όλους γιορτή, η οποία θα διαρκέσει από το πρωί της Πέμπτης 27/2 έως και το βράδυ της Κυριακής 2/3 και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πιερίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης και το Σωματείο Εστίασης Κατερίνης, οι εμπλεκόμενοι φορείς θα εργαστούν μεθοδικά και θα μεριμνήσουν για τα μέτρα ασφαλείας τόσο για τους επισκέπτες και συμμετέχοντες, όσο και για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τους χρήστες των οδών.











0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!