Σάββατο 01 Νοεμβρίου & ώρα 19.00 - Μουσείο Logic Επιστήμης και Τεχνολογίας, Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας
Ομιλίες: Δημήτρης Τριανταφύλλου - Καθηγητής Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος: Η διατροφική αξία του ελαιολάδου
Ειρήνη Κοκολάκη - Εμπειρογνώμων Δοκιμάστρια Παρθένων Ελαιολάδων, Διπλ/χος Πανεπιστημίου Χαέν, Ισπανία. Ειδική στη διαχείριση υποπροϊόντων του ελαιώνα και συναφών βιομηχανιών, Διεθνές Πανεπιστήμιο Ανδαλουσίας, Μπαέθα, Ισπανία και Σύμβουλος ποιότητας.
Η παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι ελεύθερη. Για συμμετοχή στη γευσιγνωσία απαιτείται δήλωση συμμετοχής με SMS: Τ/Φ 6937309691.












0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!