Τις έντονες αντιδράσεις τόσο της Μαρίας Καρυστιανού όσο και του Δημήτρη Νατσιού, προκάλεσε δημοσίευμα που έκανε λόγο για παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και «deal» ενόψει εκλογών.
Καρυστιανού – Νατσιός: Τι υποστήριζε το δημοσίευμα που άναψε φωτιές
Το επίμαχο δημοσίευμα ανέφερε ότι συνεργάτες της Μαρίας Καρυστιανού βρίσκονταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Δημήτρη Νατσιό, εξετάζοντας το ενδεχόμενο κοινής εκλογικής καθόδου. Μάλιστα, εμφάνιζε ως βασικό «αγκάθι» των διαπραγματεύσεων την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, την οποία —κατά το δημοσίευμα— αξίωνε ο πρόεδρος της «ΝΙΚΗΣ».
Μαρία Καρυστιανού: «Μνημείο κατασκευασμένης παραπληροφόρησης»
Με μια εξαιρετικά σκληρή ανακοίνωση, η Μαρία Καρυστιανού ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει η παραμικρή δόση αλήθειας στα γραφόμενα, κάνοντας λόγο για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.
Παράλληλα, απευθύνει τελεσίγραφο μίας ώρας στο μέσο για πλήρη ανάκληση, προειδοποιώντας με νομικές ενέργειες.
Αναλυτικά η δήλωση Καρυστιανού:
«Το ανυπόστατο δημοσίευμα του Banking News περί δήθεν «εκλογικής βόμβας» και τοποθέτησης πολιτικού αρχηγού στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας αποτελεί μνημείο κατασκευασμένης παραπληροφόρησης και διασποράς ψευδών ειδήσεων.
Δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπήρξε, δεν υπάρχει, ούτε πρόκειται να υπάρξει στο μέλλον καμία απολύτως επαφή. Τα φανταστικά σενάρια που παρουσιάζει η ιστοσελίδα εξυπηρετούν αποκλειστικά σκοπιμότητες δημιουργίας εντυπώσεων και παραπλάνησης της κοινής γνώμης.
Καλούμε το Banking News να μας γνωστοποιήσει άμεσα τον συντάκτη του εν λόγω αναληθούς άρθρου, καθώς και τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στη διασπορά αυτής της ψευδούς είδησης. Απαιτούμε την άμεση και πλήρη ανάκληση του ψευδούς δημοσιεύματος εντός μίας (1) ώρας από τη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης και βέβαια επιφυλασσόμαστε για την άσκηση κάθε δικαιώματος».
Κατηγορηματική διάψευση και από τον Δημήτρη Νατσιό
Σε εξίσου υψηλούς τόνους κινήθηκε και η διάψευση του προέδρου της «ΝΙΚΗΣ», Δημήτρη Νατσιού, ο οποίος επέλεξε το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Στην ομιλία του, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, για την ενσωμάτωση ευρωπαϊκού κανονισμού για την Τεχνητή Νοημοσύνη, ο κ. Νατσιός έκανε λόγο για «δημοσιογραφικά παπαγαλάκια και φθηνούς ντελάληδες», προσθέτοντας ότι «εξευτελίζονται όσοι διακινούν τέτοια ψεύδη και συκοφαντίες».
«Η Νίκη θα συνεχίσει τον αγώνα της, παραμένοντας αυτόνομη, αδέσμευτη και ανεξάρτητη και συνεχίζοντας με δυναμισμό την πορεία της μέχρι την τελική νίκη», ανέφερε ο κ. Νατσιός.









0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!