HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ με όλη την αλήθεια για την επίθεση των αδέσποτων σκυλιών σε συμπολίτη στο Νοσοκομείο Κατερίνης!!! (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο Νοσοκομείο Κατερίνης βρέθηκε σήμερα το πρωί ο συνεργάτης μας δημοσιογράφος κ. Πέτρος Σταθακόπουλος προκειμένου να συναντήσει και να μιλήσει με το θύμα της επίθεσης των αδέσποτων σκυλιών κ. Χρήστο Κοτζαηλία.

Ο κ. Κοτζαηλίας δέχθηκε να μιλήσει στην κάμερα του Kapa-News τόσο για το συμβάν της επίθεσης που δέχθηκε όσο και για το πως πρόκειται να κινηθεί αμέσως μόλις ξεμπερδέψει απο αυτή την δυσάρεστη περιπέτεια που έζησε τις τελευταίες ημέρες στην γενέτειρά του την Κατερίνη.

Στο βίντεο που ακολουθεί θ' ακούσετε το κ. Χρήστο Κοτζαηλία να μιλά για την περιπέτειά του και πως την βίωσε, αλλά θα δείτε και τους τραυματισμούς που υπέστη απο την επίθεση των αδέσποτων σκυλιών. Να σημειωθεί ότι το περιστατικό συνέβη έξω απο την είσοδο του Νοσοκομείου στον δρόμο και όχι στο προαύλιό του όπως είχε αρχικά αναφερθεί απο κάποια τοπικά ΜΜΕ.

Δείτε το βίντεο:


Δείτε και τις φωτογραφίες απο τα τραύματα του θύματος:








Αξίζει να σημειωθεί ότι σε τηλεφωνική επαφή που είχαμε με τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Μυστρίδη Ανέστη  μας δήλωσε ότι ο ίδιος είχε ήδη εδώ και ένα χρόνο, σχεδόν απο την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του, αναδείξει το πρόβλημα και μάλιστα τότε είχε κατηγορηθεί απο τις φιλοζωικές οργανώσεις για την θέση που είχε πάρει πάνω στο θέμα των αδέσποτων σκυλιών που συχνάζουνε στο Νοσοκομείο Κατερίνης. Επομένως ήταν θέμα χρόνου να το βρούμε μπροστά μας.

Ωστόσο ο ίδιος δεν έχει μείνει απο τότε με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά έχει ενημερώσει αρμοδίως για το πρόβλημα, όπως οφείλει άλλωστε. Η θέση της διοίκησης του Νοσοκομείου είναι πάγια και αναφέρει πως το ίδρυμα αυτό (το νοσοκομείο δηλ) έχει φτιαχτεί με φιλανθρωπικά κριτήρια (να εξυπηρετεί τις ανάγκες των ανθρώπων και της κοινωνίας) και όχι με φιλοζωικά. Ο ίδιος δηλώνει ευθαρσώς φιλόζωος, και το αποδεικνύει άλλωστε, με τα 2 σκυλιά που φιλοξενεί στο σπίτι του. 

Ωστόσο θεωρεί ότι τα αδέσποτα σκυλιά δεν έχουν θέση στον χώρο του Νοσοκομείου και δεν κοινωνικοποιούνται κατάλληλα εκεί, όπως ισχυρίζονται οι φιλοζωικές οργανώσεις της πόλης. Τέλος περιμένει να δει την στάση που θα πάρουν οι φιλοζωικές τόσο για το δυσάρεστο συμβάν όσο και για την αποφυγή μελλοντικών παρόμοιων συμβάντων.


Σχόλιο Kapa-News:

Απο την ημέρα δημοσίευσης της είδησης στην ηλεκτρονικής μας εφημερίδα είχαμε πολλές και ποικίλες αντιδράσεις απο  την κοινωνία της Πιερίας και όχι μόνο. Είναι κατανοητό στις περισσότερες απο αυτές να υπάρχει εκνευρισμός και ένταση λόγω του ότι το συμβάν είναι φρέσκο, αλλά οι περισσότερες αντιδράσεις έχουν να κάνουν τόσο με τους ασυνειδήτους πολίτες που εγκαταλείπουν τα κατοικίδιά τους είτε γιατί τα βαριούνται, είτε γιατί δεν μπορούν να τα συντηρούν για διάφορους λόγους, όσο και με τις τοπικές κυρίως αρχές οι οποίες κωφεύουν για το πρόβλημα ή δεν αντιδρούν άμεσα και αποτελεσματικά προφασιζόμενοι συνεχώς την έλλειψη κονδυλίων λόγω οικονομικής κατάστασης της χώρας. Μια δικαιολογία που χρησιμοποιείται κατα κόρον  τα τελευταία χρόνια απο σχεδόν όλους τους "αρμόδιους" για ότι στραβό γίνεται σ' αυτή την χώρα. Επιτέλους δεν φταίει για όλα η οικονομική κρίση. Πρέπει να το καταλάβουμε πια!!!

Κλείνοντας εμείς σαν μέσο ενημέρωσης συνιστούμε κατ' αρχάς ψυχραιμία σε όλες τις πλευρές, και άμεση λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα που μαστίζει την τοπική (και όχι μόνο) κοινωνία. 

Περιμένουμε τις επόμενες ημέρες τις αντιδράσεις όλων των εμπλεκόμενων αρμόδιων φορέων και την άμεση συνεργασία τους για την αποτελεσματική λύση του προβλήματος. Επιτέλους ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και ας σηκώσουν τα μανίκια να δουλέψουν για τον καλό της πόλης και του πολίτη της. Είτε αυτοί ονομάζονται φιλοζωικές, είτε Δήμος, είτε Περιφέρεια είτε οτιδήποτε άλλο... Για να δούμε, θα έχουν γρήγορα αντανακλαστικά ή θα ξαναδούμε σύντομα το ίδιο έργο;


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια