Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Θα ρισκάρει την τρίτη έδρα στην Πιερία ο Τζιτζικώστας κόβοντας τον Στέφανο Μπιτόπουλο από υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο; Τόσο σίγουρος είναι ο "Τζίτζι"; Πώς θα αντιδράσει ο Στέφανος; Τι λέει για όλα αυτά η Σοφία; Θα μείνει αδρανής ο Κουκοδήμος; Δεν θα στηρίξει τον δικό του;


Να ‘μια πάλι… Σας έλειψα καθόλου; Καλά, καλά, μην απαντάτε. Κατάλαβα! Καλησπέρα λοιπόν στην ομήγυρη!


Ξέρετε λεβέντες και λεβέντισσες, αυτές τις ημέρες ποια είναι η κουβέντα στην Κατερίνη που «παίζει» πολύ, και ότι μπορεί να δούμε μία μεγάλη αλλαγή;;; Ο Απόστολος ο Τζιτζικώστας, ξέρετε, ο περιφερειάρχης μας και απόλυτο φαβορί για να κερδίσει και πάλι, λέγεται ότι θα κόψει τον Στέφανο Μπιτόπουλο από υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο!!! Παρόλο ο Στέφανος είναι και δυνατός, και ήδη εκλεγμένος. Αυτά κουβεντιάζουνε στα καφενεία της πόλης.

Κάποιοι μάλιστα, το έχουν δέσει κόμπο και δεν χάνουν ευκαιρία να το διατυμπανίζουν παντού!!! "Κόπηκε ο Στέφανος, ίσως πάει για τον Δήμο, ίσως για βουλευτής, ίσως και σπίτι του".
Εδώ που τα λέμε όμως, για το σπίτι του... χλωμό το βλέπω... Για δημοτικός όμως σύμβουλος, με τον Κώστα τον Κουκοδήμο, δεν το θεωρώ και τόσο κακή ιδέα. Αν και δεν ξέρω πόσο θα αρέσει αυτό στον φίλο μου τον Μορφακίδη... Για βουλευτής πάλι, μάλλον θα μαλώσει με τον Σπύρο τον Κουλκουδίνα... Οπότε κι εκεί έχουμε θέμα…

Από την άλλη μεριά, η Σοφία η Μαυρίδου, η αντιπεριφερειάρχης μας και μέλλουσα υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και αυτή, (και αυτή πολύ καλή φίλη), τηρεί σιγή ιχθύος: "Ο Απόστολος αποφασίζει, δεν εμπλέκομαι στο θέμα" λέει παντού τόσο η ίδια, όσο και οι… δικοί της άνθρωποι.
Και όλα αυτά την ώρα που με τον νέο εκλογικό νόμο και την απλή αναλογική, η 3η έδρα στην Πιερία για τον Απόστολο (τον γνωστό και ως Τζίτζι) θα κριθεί για μερικές εκατοντάδες ψήφους! Έτσι λένε αυτοί που ξέρουν από νούμερα και εκλογές, με πρώτο τον μέγα εκλογομάγειρα Νίκο Παπανικολάου.
Το ερώτημα λοιπόν είναι ξεκάθαρο! Θα πάρει άραγε τέτοιο ρίσκο ο Τζίτζι και θα αποδυναμώσει τόσο πολύ το ψηφοδέλτιο του; Δεν φοβάται αντιδράσεις και απώλειες;

Και από την άλλη… Ο Στέφανος θα παραμείνει απαθής;

Ο Κώστας ο Κουκοδήμος πάλι, που σε όλους λέει ότι θα βάλει τα στήθη του μπροστά, (ρε τι μου θυμίζει αυτή η φράση… τι μου θυμίζει…), δεν θα δώσει τη μάχη για να σώσει τον Στέφανο; Τι; Θα τον παρατήσει έτσι, να πάει άκλαυτος;

Δεν ξέρω... πολλά παράξενα συμβαίνουν... Εδώ είμαστε όμως να τα ζήσουμε όλα…!!!


Γράφει & ΥπογράφειΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.