HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βγήκαν τα ΜΕΓΑΛΑ μαχαίρια. Στην αντεπίθεση περνάει το μπλοκ Κουκοδήμου και προσπαθεί να αλλάξει τη συζήτηση από τις δηλώσεις του Κώστα για 4ο μνημόνιο. "Ο Χιονίδης πίσω από τη δήλωση Τζαμακλή που επιβεβαίωσε ότι ο Γιώργος Νταντάμης έχει στήριξη από τον Σύριζα. Εξαιρετικές οι σχέσεις Τζαμακλή - Χιονίδη".


Καλησπέρα στην παρέα!!! Πριν το ξεχάσω… Τώρα που γίναμε και καλά φιλαράκια, να σας ζητήσω μια χάρη; Σήμερα είναι η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη (στο Επιμελητήριο) με κεντρικό ομιλητή τον κ. Τζανακόπουλο. Λοιπόν. Όσοι πάτε προς τα εκεί, ρίξτε μια ματιά να δείτε ποιοι εκτός από τους «συνήθεις ύποπτους» του πρωτοκόλλου θα βρίσκονται εκεί και με ποιους θα κάθονται και θα συζητούν ή θα χαριεντίζονται… Και φυσικά ενημερώστε με κι εμένα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την εξυπηρέτηση. Πάμε στα δικά μας τώρα…

Καλά σας τα έλεγα εγώ απ’ το πρωί, πως θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα του Κώστα του Κουκοδήμου και των δηλώσεων που έκανε για το 4ο μνημόνιο καθώς και το άδειασμα που επιφύλαξε προσωπικά στον Μητσοτάκη. Ήδη από χθες το απόγευμα βγήκε η νέα γραμμή που θα προσπαθήσει να μεταφέρει τη συζήτηση σε άλλο μέτωπο.

Έτσι ο φίλος Αποστόλης Λάγιος, που παραδοσιακά "έχει άριστη πληροφόρηση για τον Κώστα Κουκοδήμο και τις σκέψεις του" έβγαλε χθες ένα κείμενο με το οποίο ουσιαστικά ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο πολιτικής αντιπαράθεσης. Το κεφάλαιο αυτό θα είναι η προσπάθεια του Κώστα να αλλάξει τη συζήτηση και να μην ασχολείται άλλο ο κόσμος με τα όσα είπε την περασμένη εβδομάδα, που βοήθησαν τον Σύριζα να αλλάξει την ατζέντα της δημόσιας συζήτησης.

Έτσι λοιπόν αφού ο Αποστόλης περιμένει αποχωρήσεις συμβούλων από τον Νταντάμη ρίχνει και τη βόμβα: "Γνωρίζουμε φυσικά ότι ο κύριος Τζαμακλής έχει εξαιρετικές σχέσεις με το Σάββα Χιονίδη".

Εδώ λοιπόν για πρώτη φορά ο Κώστας Κουκοδήμος ρίχνει το γάντι στον Σάββα Χιονίδη. Του χρεώνει τις δηλώσεις Τζαμακλή (προσπαθώντας να σπάσει την καλή σχέση που φαίνεται πως έχουν Νταντάμης και Χιονίδης) και τον φωτογραφίζει ως φίλο του. "Είσαι φίλος με τον Τζαμακλή και τον έβαλες να βγει και να κάνει αυτές τις δηλώσεις που κατέστρεψαν τον Γιώργο" είναι ουσιαστικά το μήνυμα του Κώστα προς τον Σάββα.

Σαν κάπως νωρίς δεν βγήκαν τα μεγάλα μαχαίρια, ρε παιδιά ή κάνω λάθος; Να ενορχήστρωσε λέτε ο Σάββας τη συνέντευξη Τζαμακλή; Ας είμαστε λίγο σοβαροί... Μην το βγάζετε τα μάτια πια!!!
Ο Τζαμακλής είναι φίλος με τον Γιώργο τον Νταντάμη. Γνωστό αυτό εδώ και καιρό. Άλλωστε το έχουνε παραδεχθεί και οι 2 δημόσια. Επίσης δεν είπε κάτι καινούριο, είπε αυτό που εγώ γράφω τόσον καιρό και πολλοί έκαναν πως δεν ακούνε: Πως ο Νταντάμης έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι ούτε καλό, ούτε κακό. Ως γεγονός το αναφέρω.

Θα πετύχει η προσπάθεια του επιτελείου Κουκοδήμου να μεταφέρει τη συζήτηση από το δικό του πρόβλημα στον Σάββα Χιονίδη; Για να δούμε...

Η ανάρτηση του Αποστόλη: http://pieriki.blogspot.com/2019/02/blog-post_204.html


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε επίσης:

Περιμένουν με αγωνία τον Κώστα τον Κουκοδήμο οι άνθρωποί του για να γυρίσει από την Αθήνα. Φουντώνουν αντί να σβήνουν οι φωτιές από τη δήλωση του για το 4ο μνημόνιο και το άδειασμα που έκανε στον Μητσοτάκη. Πληροφορίες για διαξιφισμούς μεταξύ δεξιών στα χωριά.

Χαμός στο ίσωμα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Σίγουρες η Μάνη και η Μπάσδρα, σίγουροι ο Τόνας και ο Θεοτόκης. Άλλοι 10 έχουν σοβαρές πιθανότητες και άλλοι 5 - 10 περιμένουν από τον Κουκουδήμο "να τους βοηθήσει, γιατί έχει άκρες στο κόμμα". Αν όμως οι εκλογές γίνουν τον Οκτώβριο, τότε θα μετρήσουν και οι δημοτικές...

Ξεκίνησε το… «τραίνο» του Βαγγέλη Λαγδάρη στη Βόρεια Πιερία! Καθημερινά ανακοινώνει δυνατά ονόματα της περιοχής για υποψήφιους

Πρώτη γραμμή κοντά στον Γιώργο τον Νταντάμη ο Χρήστος Καραφουλίδης! Κοντά του και στον Λόφο! Ο Χρήστος δεν ενοχλείται από τη στήριξη του Σύριζα, τον θεωρεί τον Γιώργο αγνό, παλιό, καλό πασόκο και ως τέτοιο τον στηρίζει και γυρνάει στα χωριά μαζί του. Άραγε ποια θα είναι η τριάδα του Χρήστου; Η ίδια με του Αμοιρίδη; Ή αυτόνομη;

Πανηγυρική δικαίωση! Ο Χάρης ο Τζαμακλής το είπε ξανά: "Ο Σύριζα στηρίζει στον Δήμο Κατερίνης τον Γιώργο Νταντάμη. Η στήριξη του Σύριζα είναι πλεονέκτημα για τον Γιώργο. Ο Γιώργος είναι πιο κοντά στις θέσεις του Σύριζα. Έχουν αποφασίσει τα κομματικά όργανα". Πανηγυρίζουν Τερζίδου, Ουσταμπασίδου, Μπρουσκέλλης, Τασιούλας κ.α.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια