HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Επιτέλους κάποιος πολιτικός (και μάλιστα γυναίκα) έχεις το θάρρος να πει τα πράγματα με τ’ όνομά τους!!! Σοφία Μαυρίδου: «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική!!!» (βίντεο)

Ξέρετε, τις τελευταίες ημέρες, είτε λόγω της 25ης Μαρτίου και του υψηλού πατριωτικού αισθήματος που υπάρχει στην ατμόσφαιρα λόγω της εν λόγω εθνικής γιορτής, είτε λόγω της επικαιρότητας που θέλει την Ελλάδα τελευταία να βάλλεται σχεδόν από παντού, λέγονται (ή δεν λέγονται) και ακούγονται απίστευτα πράγματα!

Επειδή όμως υπάρχει και μια έντονη προεκλογική ατμόσφαιρα (θυμίζω 60 μέρες πριν την κάλπη) κάποιοι υποψήφιοι, (ειδικά εδώ στη Μακεδονία) ακολουθούν τακτική χαμηλών τόνων, άλλοι ακολουθούν τακτική «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε», και κάποιοι τρίτοι την τακτική «μούγκα στη στρούγκα». Διότι, καλές είναι οι σέλφι, καλές και οι επισκέψεις στα καφενεία ενοχλώντας τους παππούδες που παίζουν την πρέφα ή την ξερή τους για να χαλαρώσουν, κι εσείς τους πρήζετε με φωτογραφίες και ανούσιες χειραψίες, καλές και οι εκδηλώσεις και τα ποζαρίσματα μπροστά στους φωτογράφους, αλλά σαν την αλήθεια δεν έχει... Γιατί κακά τα ψέματα. Κάποια στιγμή θα πρέπει εσείς οι υποψήφιοι να αρθρώσετε πολιτικό λόγο. Να μιλήσετε στους πολίτες να πείτε καθαρά και ξάστερα τι πρεσβεύετε, να πείτε αλήθειες.


Όπως έκανε προχθές η Σοφία η Μαυρίδου με τον λόγο της (που καταχειροκροτήθηκε) μέσα στον Ιερό Ναό της Θείας Ανάληψης μετά την δοξολογία της 25η Μαρτίου. H Σοφία εκφώνησε έναν λόγο ενωτικό, και απευθύνθηκε στον απλό πολίτη λέγοντάς του ουσιαστικά να μην ξεχάσει ΠΟΤΕ την ιστορία του, να είναι υπερήφανος γι’ αυτήν και να είναι έτοιμος (αν χρειαστεί) να δώσει ότι πολυτιμότερο έχει γι’ αυτήν. Επίσης δήλωσε έτοιμη ν’ αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών που ζούμε στον τόπο που ζούμε, με όπλα την αποφασιστικότητα, την ισχυρή θέληση αλλά και πρωτίστως την ενότητα.

Τέλος, η Σοφία δεν φοβήθηκε (όπως κάποιοι που γνωρίζετε) να μιλήσει για ιδανικά, για πίστη, πατρίδα και οικογένεια. Και βέβαια δεν ντράπηκε ούτε φοβήθηκε οποιαδήποτε κριτική ή πολιτική φθορά, να βροντοφωνάξει ότι «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική».

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε τι εννοούμε:



Σημαντική υπενθύμιση: Η Σοφία Μαυρίδου με την προχθεσινή της δημόσια ομιλία ήταν η πρώτη πολιτικός του τόπου, που μετά από τα συλλαλητήρια του Ιανουαρίου για τη Μακεδονία, και μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, βγήκε δημόσια και μίλησε (ή τοποθετήθηκε αν θέλετε) για την Μακεδονία. Νομίζω ότι αυτό από μόνο του λέει πολλά…


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-

* Ευχαριστώ πολύ τον αγαπητό φίλο Απόστολο Μοσχολούρη για την παραχώρηση του βίντεο που βλέπετε.

Διαβάστε ακόμη:

Σοφία Μαυρίδου: «Εμείς προχωράμε μαζί..». Δηλώνει έτοιμη και συνειδητοποιημένη και διεκδικεί και πάλι την ψήφο των πολιτών, με σταυρό αυτή τη φορά, για να ολοκληρώσει το έργο της.

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης, γυναίκα, μητέρα, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Τόσο απλά!

Σοφία Μαυρίδου: «Ο διανοητικά δυνατός άνθρωπος δεν φοβάται το ρίσκο»

Σοφία Μαυρίδου: « Στόχος μας η ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Πιερίας»

Είτε σας αρέσει, είτε όχι και την επόμενη τετραετία η Αντιπεριφέρεια θα έχει άρωμα γυναίκας….








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια