Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! Πληρώνονται για να κάνουν τους μετανάστες! Δάκτυλος Σόρος κι εκεί; (ΒΙΝΤΕΟ)

Την στιγμή που το προσφυγικό ζήτημα αποτελεί μάστιγα όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τις ΗΠΑ, ένα βίντεο που ήλθε στη δημοσιότητα αποκαλύπτει πως γυναίκες και παιδιά πληρώνονται για να..μετατραπούν σε μετανάστες!

Φτωχοί κάτοικοι της Ονδούρας παίρνουν χρήματα για να ενταχθούν στο τελευταίο μεταναστευτικό καραβάνι που κατευθύνεται προς τα σύνορα των ΗΠΑ σύμφωνα με την καταγγελία … Και αν αυτό ισχύει ποιος τους πληρώνει;

Αυτό είναι το ερώτημα που ο κ. Matt Gaetz θέτει στο προσκήνιο μετά την αποκάλυψη μιας παράξενης σκηνής που φέρεται ότι έλαβε χώρα στην Κεντρική Αμερική.

Την Τετάρτη, ο Ρεπουμπλικανός από την Φλόριντα δημοσίευσε ένα μονόλεπτο βίντεο το οποίο φαίνεται να δείχνει ότι οι γυναίκες εισπράττουν μετρητά για να συμμετάσχουν σε μια ομάδα – ενδεχομένως, σύμφωνα με τον Gaetz, αυτή να αποτελεί μέρος ενός καραβανιού που σχεδιάζει να πορευτεί βόρεια στο Μεξικό και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο ύποπτος χρόνος του γεγονότος, μόλις τρεις εβδομάδες πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, έχουν προκαλέσει σάλο!

Είναι αυτή η μέθοδος της «κατασκευής μεταναστών”;

Τα πλάνα από την Ονδούρα όπου δίνονται μετρητά σε 2 γυναίκες & παιδιά για να ενταχθούν στο καραβάνι είναι ξακάθαρα.

Και ο Gaetz αναρωτιέται στο Twitter ποιος βρίσκεται από πίσω…. «Soros; ΜΚΟ που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ; Ώρα να ερευνήσουμε την πηγή!” σχολιάζει.


Περισσότερες πληροφορίες δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες σχετικά με το από πού προήλθε το βίντεο ή τι, ακριβώς, έδειξε. Περισσότεροι από 15.000 χρήστες του Twitter απάντησαν στην ανάρτηση στο διαδίκτυο και τα σχόλια σχετικά με το βίντεο ήταν κατά συντριπτική πλειοψηφία κατά της παράνομης μετανάστευσης.

Ενώ πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το βίντεο εξακολουθούν να λείπουν, ο ισχυρισμός του Gaetz θα έχει σοβαρές επιπτώσεις εάν είναι ακριβής. Ένα σχέδιο που πληρώνει τους φτωχούς πολίτες της Κεντρικής Αμερικής να εγκαταλείψουν τη χώρα τους και να προχωρήσουν προς τα σύνορα των ΗΠΑ θα βοηθούσε να εξηγήσει την ταχύτητα με την οποία το τελευταίο καραβάνι έχει μεγαλώσει σε μέγεθος.

«Έως και 3.000 μετανάστες διέσχισαν από τη Χινούρα στη Γουατεμάλα τη Δευτέρα σε ένα ταξίδι προς βορρά, μετά από διαμάχη με την αστυνομία σε ταραχές και προειδοποιήσεις από την Ουάσιγκτον ότι οι μετανάστες δεν πρέπει να προσπαθούν να εισέλθουν παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες”, ανέφερε το Reuters την Τρίτη.

«Το πλήθος υπερδιπλασιάστηκε σε μέγεθος από το Σάββατο, όταν περίπου 1.300 άνθρωποι ξεκίνησαν από τη βόρεια Ονδούρα”, συνεχίζει η υπηρεσία ειδήσεων.

Μάλλον δεν θα χρειάζονταν πολλά χρήματα για να τους δελεάσεις. Το μέσο μηνιαίο εισόδημα στην Ονδούρα είναι περίπου 230 δολάρια Η.Π.Α. και αυτό συμβαίνει εάν ένα άτομο έχει πράγματι δουλειά στην καταστροφική οικονομία της.

Υπάρχουν αρκετές εύλογες εξηγήσεις για το βίντεο που έχει μοιραστεί ο Gaetz, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης που προσπαθεί να βοηθήσει τους μετανάστες διανέμοντας μετρητά για το ταξίδι.

Η θεωρία του Gaetz για κάποιον σαν τον Σόρος που κινεί τα νήματα είναι για κάποιους υπερβολική αλλά αλήθεια ποιος μπορεί να την απορρίψει εντελώς;

Το έργο InfluenceWatch, ένα έργο του Κέντρου Κεφαλαιακών Ερευνών που παρακολουθεί τη χρηματοδότηση διαφόρων ομάδων, απαριθμεί αρκετές κινήσεις που υποστηρίζονται από τον Soros στην κατηγορία «Μαζική Κινητοποίηση”.

Ο αριστερός δισεκατομμυριούχος έχει συνδεθεί με οργανώσεις που έχουν καταστροφικές συνέπειες, όπως η «Μαύρη Ζωή” και «η παρέλαση των Γυναικών”, και μπορεί να συνδέεται και με τη ριζοσπαστική άκρα αριστερή ομάδα «antifa”.

Σύμφωνα με καταγγελίες ο αριστερός δισεκατομμυριούχος George Soros έχει δεσμούς με την Antifa μέσω μιας ομάδας που ονομάζεται Συμμαχία για Παγκόσμια Δικαιοσύνη (AfGJ)”, εξηγεί το Κέντρο Κεφαλαιακών Ερευνών. «Το φιλανθρωπικό Ίδρυμα του Σόρος, γνωστό ως Ινστιτούτο Ανοικτής Κοινωνίας, έδωσε 100.000 δολάρια στην AfGJ”.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Σόρος είναι επίσης υπέρμαχος των ανοιχτών συνόρων στην Ευρώπη, δεν θα αποτελούσε και τόσο μεγάλη έκπληξη να έχει απλώσει τα οικονομικά του πλοκάμια στην αυξανόμενη κρίση μετανάστευσης της Κεντρικής Αμερικής.


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.