HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Welcome, Γιάννη Αμοιρίδη! Το ξύπνημα των "πυρήνων των Ρώσων" στις ΗΠΑ, ο Γιάννης, ο Γιώργος, ο Σάββας, το ΚΙΝΑΛ και ο Σύριζα

Έχετε δει σε κάτι παλιές ταινίες με κατασκόπους, που δείχνει το έργο ότι ξαφνικά παίρνουν ένα σήμα οι άνθρωποι των Ρώσων και ξυπνάνε; Ενώ ως τότε είχαν μία κανονική δουλειά στις ΗΠΑ και θεωρούνταν κανονικοί πολίτες, "αφυπνίζονται" και μπαίνουν στην υπηρεσία, για τον κοινό σκοπό...

Εεεε... Κάτι παρόμοιο φαίνεται να συμβαίνει και τώρα στην Κατερίνη. Το λέει ο Γιώργος Κυριακίδης (και για να το λέει ο Γιώργος, σίγουρα έτσι θα είναι), το λέει ο Νίκος Φωτιάδης, το λέει ο ίδιος ο Γιώργος ο Νταντάμης: "Ο Γιάννης Αμοιρίδης επέστρεψε και θα είναι μαζί μας στις εκλογές".

Έτσι μαζί με τον Γιάννη, αρχίζουν να αφυπνίζονται και οι πυρήνες του στην πόλη. Αυτός λένε ότι ελέγχει το 40% των ψηφοφόρων, άλλοι λένε λιγότερο, θα φανεί σύντομα.

Πάντως η ουσία είναι πως ο Γιάννης Αμοιρίδης φαίνεται να βγαίνει ανοικτά στο πλευρό του Γιώργου Νταντάμη, στην προσπάθειά του να χάσει οπωσδήποτε ο Σάββας Χιονίδης. Μάλιστα την τελευταία εβδομάδα λένε ότι έκανε τα πρώτα 100 τηλέφωνα, εξ΄ ου και η αφύπνιση των "πυρήνων".

Θα μου πείτε τώρα... "αν τόσο πολύ το θέλει, γιατί δεν κατεβαίνει ο ίδιος;" Είναι και άλλα στη μέση... κάτι κουμπαριά... άλλοι μιλάνε και για ακόμη πιο στενές σχέσεις που δεν γίνεται να διαρραγούν... κ.λ.π.

Όλα αυτά άραγε να σημαίνουν ότι ο Γιάννης θα αφήσει τη θέση που έχει στο ΚΙΝΑΛ και θα περάσει και αυτός στον Σύριζα; Α, όχι… Λάθος μου, συγνώμη... Ούτε ο Γιώργος ο Νταντάμης στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, απλώς τον στηρίζουν μεμονωμένα όλοι οι βουλευτές, όλα τα κομματικά στελέχη και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από τον ίδιο τον Τσίπρα.

Το σίγουρο είναι ότι ο Γιώργος θα είναι σοβαρός διεκδικητής του Δήμου, ειδικά τώρα που έχει μαζί του τον Γιάννη, έναν σαφώς πιο έμπειρο πολιτικό. Ουσιαστικά φιλοδοξεί να κερδίσει με τον Γιάννη αυτούς που θα χάσει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και θεωρεί ως δεδομένο το ότι ο Γιάννης έχει μόνο φίλους και δεν θα χάσει κανέναν, βγάζοντας τον πρώην δήμαρχο στην πρώτη γραμμή. Δεν πιστεύει ο Γιώργος ο Νταντάμης ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα περάσουν απέναντί του, λόγω του ότι ο Γιάννης ο Αμοιρίδης θα τον πάρει από το χέρι.

Καλώς ήλθες, Γιάννη Αμοιρίδη! Μαζί σου δεν πλήττουμε ποτέ, σε καμία εκλογή. Είτε όταν κερδίζεις. Είτε όταν χάνεις...!!!


Ρωτάει ο 
Τόλης Σφήνας



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια