Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σενάρια πολέμου «αστραπή»: Αυτόνομη Βόρεια Ήπειρος (βίντεο)

Δείτε ένα σενάριο πολέμου. Πώς ξετυλίγεται η επιχείρηση "Αυτόνομη Βόρεια Ήπειρος" και Ένωση με Ελλάδα.

Οι προκλήσεις των Αλβανών δεν έχουν τέλος.

Ψάχνουν οργανωτές της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ζητούν εξηγήσεις απ' τον Δήμο Δρόπολης, γιατί ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας, υπάρχουν απειλές απολύσεων βορειοηπειρωτών από αλβανικές επιχειρήσεις, πολύωρες διακοπές ηλεκτροδοτήσεως στα χωριά της Βορείου Ηπείρου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση Ε.Ράμα είναι έτοιμη να επαναφέρει τα «ερυθρά δελτία», μέσω των οποίων θα επιβληθούν στους βορειοηπειρώτες απαγορεύσεις μετακινήσεων αλλά και εισόδου στην Αλβανία!Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.