HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τι σημαίνει ο Κλεισθένης για τους υποψήφιους συμβούλους; Ποιοι έχουν πλεονέκτημα και ποιοι είναι χλωμοί στα 4 μεγάλα ψηφοδέλτια; Όλες οι απαντήσεις εδώ.


Καλησπέρα στην εκλεκτή συντροφιά! Καλώς μου τα! Χαμός έγινε πάλι εχθές με το κείμενο για τον Κλεισθένη. Η αλήθεια είναι παιδιά ότι είχε πέσει πολύ παραμύθι στην πιάτσα... Κάποιοι, δουλεύανε κάποιους και τους έλεγαν πως θα αλλάξει ο νόμος και θα πάρει ο πρώτος 25 - 26 συμβούλους.

Τώρα που ξεκαθάρισε το τοπίο, ας δούμε την αλήθεια, υποθέτοντας πως όλοι θα κυμανθούν από 8 ως 12 έδρες (το μέγιστο αφού ως γνωστόν είμαι και χουβαρντάς). Επίσης, για να είμαστε σοβαροί, κανείς δεν θα βγάλει πάνω από μια έδρα σε κάποια δημοτική ενότητα εκτός Κατερίνης. 66% είναι το μέτρο για 2 έδρες στον Κορινό... Κανείς δεν θα το πιάσει. (Αλφαβητικά τα ονόματα)

Κώστας Κουκοδήμος

Ο Κώστας δείχνει δυνατός στα χωριά. Πάει εκεί για 4 η 5 έδρες. Άρα για την Κατερίνη θα του μείνουν 3 - 8.

Μέσα λογικά θα είναι ο Κώστας ο Καραφουλίδης. Μέσα και η Μιράντα η Παπά. Μέσα θα είναι και τουλάχιστον μια τριάδα από το βουλευτικό γραφείο, Τσιαμπέρας και σια. Αυτοί είναι 5 και είναι καρφωμένο στον τοίχο. Βάλτε και Κατανά συν τον γιατρό που θα παλέψουν. Πάμε στις 7. Όλοι οι άλλοι θα παίξουν για 0 - 1 έδρες, εκτός και αν κατέβει από Κατερίνη ο Μπιτόπουλο, οπότε χλομιάζει ακόμη πιο πολύ το έργο...

Θανάσης Λιακόπουλος

Αδύναμος σε κάποια χωριά, δυνατός στην Πέτρα, με ελπίδες σε Κορινό και Ελαφίνα. Δεν ξέρω τι κάνει Παραλία και Πιέρια. Τον έχω για 2 η 3 έδρες εκεί. Άραγε για την Κατερίνη θα του μείνουν 5 - 10.

Λογικά ο Γιώργος ο Παπαδημητρίου και ο Ηρακλής ο Καρπούζας θα έχουν προβάδισμα. Από εκεί και πέρα όλα ανοιχτά είναι, πολλοί είναι αυτοί που πάνε καλά (Παγούρας, Τασχουνίδης, Ηλιάδης, Τζητιρίδης κλπ) αλλά εκεί όλα είναι ανοικτά, δεν έχει γραμμές, τριάδες κλπ.

Γιώργος Νταντάμης

Φαίνεται να τραβάει σε Κορινό, Παραλία και Ελαφίνα. Και αυτόν για 2 - 3 έδρες τον έχω. Άρα στην Κατερίνη του μένουν 5 - 10.

Μια τριάδα σκληρή θα είναι του Σύριζα εκεί. Γκούνας, Νταρλαγιάννη και Χατζηιωαννίδης. Αυτοί θα πάνε καρφωτά και θα σπρώξουν και τον Κωστόπουλο στην Ελαφίνα. Μια ακόμη τριάδα θα είναι του Αμοιρίδη, με Γιώτη Ιορδανίδη, Στράτο Χαλκίδη. Να βάλω τρίτο τον Στέργιο τον Μπουσνάκη; Η αυτός είναι μόνος του μια κατηγορία; Μην ξεχνάτε και τον Κυριακίδη, που θα συμμαχήσει με τον Νικόλα τον Φωτιάδη επίσης από Ελαφίνα. Οι υπόλοιποι πάνε για 0 - 1 έδρα... Δύσκολη μάχη...

Σάββας Χιονίδης

Στα χωριά είναι δυνατός. Παλεύει και στον Κορινό, που προς το παρόν δεν έχει πολλά περάσματα. 3 - 4 εδρες θα πάρει στα χωριά, ίσως και 5. Άρα στην πόλη πάει για 3 - 9 εδρες.

Και τώρα αρχίζει το γλέντι... Θα μείνει έξω η επιλογή του Ντούμου και του Ελευθεριάδη; θα μείνει έξω ο Τάκης ο Λεμονόπουλος; ο Νίκος ο Παπαζιώγας; Μπορεί να μείνει εκτός η Πόπη η Μπατάλα; Η Πιπίτσα; Οι καινούριοι; Ο Σάββας ο Καρυπίδης δηλώνει (και μάλλον είναι) σίγουρος. Το ίδιο και ο Νίκος ο Μακρίδης. Δυνατός και ο Θόδωρος Σιαμάγκας. Τι να πω και για τον Αναστασιάδη τον Θωμά; Δεν είναι μήπως και αυτό πολύ δυνατός; Και είναι τοοοοοοοσοι άλλοι ακόμη... Εδώ αναγκαστικά θα πάνε σπίτι τους οι περισσότεροι... Σκληρή η μάχη στο ψηφοδέλτιο του Σάββα... Ίσως σκληρότερη απ’ όλους τους άλλους…!!!

Εσείς τι πιστεύετε; Ποιοι βλέπετε να μπαίνουν μέσα; Ποιοι θα μείνουν στην απέξω;



Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Σκληρή επίθεση Γιάννη Φοροζίδη προς Αστέριο Καστόρη, βουλευτή Σύριζα. "Ρωτήστε τον σε ποια σπίτια επιτίθετο το 81"...

Το νέο πολιτικό σκηνικό μετά τις Πρέσπες. Δεν θα έχουμε βουλευτικές εκλογές πριν τον Μάιο, άρα ισχύει ο Κλεισθένης. Άρα οι 4 της Κατερίνης πάνε ΟΡΙΣΤΙΚΑ για 8 - 12 δημοτικούς συμβούλους ο καθένας και η Κατερίνη οδηγείται σε συνδιοίκηση. Πόσο βοηθά πλέον τον Νταντάμη το χρίσμα Σύριζα;

Συμβαίνει κάτι με τον Γιάννη Κουρινιώτη και τον Αντώνη Καρπούζα; Γιατί τον άφησε τελευταίο ως ομιλητή στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ; Έφυγε νωρίτερα ο Αντώνης, φάουλ του μπαρμπα Γιάννη, που κατά τα άλλα οργάνωσε μία πετυχημένη εκδήλωση. Απλά τον ξέχασε ή αυτό έγινε επειδή ο γιος του κατεβαίνει με τον Λιακόπουλο;

Αποκρυσταλλώθηκε το τοπίο στον χώρο της πατριωτικής δεξιάς. Ξεκάθαροι νικητές ο Λιακόπουλος και ο Χιονίδης. Πολύ πιο πίσω ακολουθούν Κουκοδήμος και Νταντάμης. Ο Γιώργος Παπαδημητρίου, ο Φίλιππος Ηλιάδης, ο Θωμάς Αναστασιάδης, ο Σάββας Καρυπίδης, ο Δημήτρης Ζησιμόπουλος, ο Στέφανος Μπιτόπουλος, ο Κώστας Φιλοκώστας και η Μαρία Τερζίδου

Σκληρό κτύπημα Χιονίδη κατά Νταντάμη με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών και τη διφορούμενη δήλωση του Γιώργου που έχει τη στήριξη του Σύριζα. "Κάτι νεότευκτοι... Πες μας ξεκάθαρα αυτή είναι η γραμμή και τη στηρίζουμε, δεν είναι κακό... Όχι και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ και ειρήνη υμίν... Έτσι γίνεται η πολιτική, ούτε με κωλοτούμπες, ούτε με μισόλογα, ούτε με υπεκφυγές".




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια