HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Διόρθωση: Ο Μιχάλης ο Μπατάλας ΔΕΝ συνεχίζει να είναι αυτός που κάνει κουμάντο σε όλο το Μπαταλέϊκο.


Καλησπέρα στην παρέα! Αυτό το έκτακτο άρθρο γράφτηκε για ν’ αποκατασταθεί μια ανακρίβεια που έγραψα τις προάλλες και αφορούσε το Μπαταλέϊκο. Και συγκεκριμένα την φράση: « Ο Μιχάλης ο Μπατάλας συνεχίζει ναείναι αυτός που κάνει κουμάντο σε όλο το Μπαταλέϊκο.»

Όλο το κείμενο θα το βρείτε με κλικ ΕΔΩ

Ο λόγος της συγγραφής λοιπόν είναι ότι ορισμένα μέλη της οικογένειας Μπατάλα, μου διαμαρτυρήθηκαν για την προαναφερόμενη φράση. Και απ’ ότι φάνηκε αργότερα από την έρευνα που έκανα πιο λεπτομερώς, είχαν τα δίκια τους οι άνθρωποι. Και επειδή υπογράφω τα κείμενά μου και έχω την ευθύνη τους και φυσικά δεν θέλω ΠΟΤΕ ν’ αδικώ ανθρώπους, οφείλω να διορθώσω την προαναφερόμενη φράση μου.

Σε συζήτηση που είχα λοιπόν μετά από διαμαρτυρία ενός Μπατάλα, και σε ραντεβού που έκανα μαζί του, διαπίστωσα ότι τελικά ο Μιχάλης ο Μπατάλας δεν έχει άλλο την επιρροή που ίσως να είχε παλιότερα στην οικογένεια, με ότι αυτό συνεπάγεται για εκείνον αλλά και τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Φυσικά μίλησα και με άλλα μέλη της οικογένειας που μου το επιβεβαίωσαν αυτό. Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά με το 2014 ή τα προηγούμενα χρόνια. Τελικά φαίνεται ότι ο Μιχάλης ο Μπατάλας ΔΕΝ συνεχίζει να είναι αυτός που κάνει κουμάντο σε όλο το Μπαταλέϊκο.

Μετά απ’ αυτή την πληροφορία, όπως καταλαβαίνετε αλλάζει το σκηνικό των δημοτικών εκλογών σε ότι αφορά την Πόπη… Ή μήπως όχι;


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Είτε σας αρέσει, είτε όχι και την επόμενη τετραετία η Αντιπεριφέρεια θα έχει άρωμα γυναίκας….

Κάποιοι κάνουν εκλογές, και κάποιοι δουλεύουν ασταμάτητα στην Βόρεια Πιερία καταθέτοντας ψυχή και σώμα…

Έκανε συμφωνία με Κουκοδήμο η Σοφία Μαυρίδου; Ανιχνεύει το τοποίο ο Σάββας για το θέμα Μπιτόπουλου, ο Λιακόπουλος μετράει "ένας ο Καρυπίδης, δύο ο Μπιτόπουλος" και δεν ανοίγει τα χαρτιά του. Χαμογελάει πλατιά ο Κώστας, στα Πιέρια ο Στέφανος

Αντώνης Καρπούζας: 10 χρόνια μετά, ξαναμπαίνει στη μάχη. Αυτή τη φορά για τον γιο του τον Ηρακλή. Γιατί ο Λιακόπουλος είναι τρισευτυχισμένος με την εξέλιξη. Γιατί τον υποδέχθηκε προσωπικά ο Παπαγεωργιάδης. Πόση δύναμη έχει ακόμη ο πρώην βουλευτής Πιερίας; Γιατί τον γυροφέρνουν όλοι για τις βουλευτικές εκλογές; Γιατί σχολιάστηκε εντόνως για το θέμα με τις αφίσες.

Όλοι μαζί… Τι;;;;



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια