HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εμπλοκή του Γιώργου Κυριακίδη στα προεκλογικά των συμβούλων του Σάββα! Γιώργος Κυριακίδης εναντίον Πιπίτσας Παρτσαλίδου! Ο Γιώργος με αριστοτεχνικό τρόπο αποφεύγει να κατηγορήσει τον Σάββα και ταυτόχρονα του ζητά να διώξει την Πιπίτσα. ("ο Σάββας είναι καλός, η Πιπίτσα φταίει για όλα")


Καλησπέρα σας παιδιά! Όλα καλά εύχομαι και ελπίζω... Να σας πω κάτι, εκτός από τα κείμενα του Δημήτρη του Δένη που τραβούν το ενδιαφέρον, σε αυτές τις εκλογές και ο φίλος μου ο Γιώργος ο Κυριακίδης αποφάσισε να αναλάβει έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα ρόλο...

Ο Γιώργος λοιπόν φαίνεται πως ανέλαβε ρόλο "ψυχρού πολιτικού εκτελεστή". Μία φορά δοκίμασε με τον Θανάση τον Λιακόπουλο, του έσουρε τα χίλια μύρια, προσπάθησε να τον προσβάλλει κλπ. Ο Θανάσης δεν τσίμπησε, αλλά ούτε και κάποιος από τους υποψηφίους συμβούλους του (ποιος ξέρει, μπορεί ο Παπαγεωργιάδης να τους συγκράτησε για να μην απαντήσουν στον παλιό του φίλο).

Τώρα ο Γιώργος ασχολήθηκε με τον συνδυασμό του Σάββα του Χιονίδη, του δημάρχου μας! Όμως δεν είπε τίποτε για τον Σάββα, το αντίθετο. "Υπέδειξε" στον Σάββα προς πρέπει να διώξει από αντιδήμαρχο την Πιπίτσα την Παρτσαλίδου. 

Δηλαδή αγαπημένε μου Γιώργο, δεν κατάλαβα… Ο δήμαρχος είναι καλός αλλά η Πιπίτσα είναι κακιά; Αυτό πάλι τι είναι; Καινούριο φρούτο; 

Η πιάτσα συζητά πως ο Γιώργος είχε ΑΡΙΣΤΗ πληροφόρηση για το θέμα που ανέπτυξε και όντως με όσα λέει η Πιπίτσα είναι σε δεινή θέση. Όμως ξεχωρίζοντας τον Σάββα από την Πιπίτσα... Δεν ξέρω αν ο Γιώργος το καταλαβαίνει... Φαίνεται σαν να παρεμβαίνει στα εσωτερικά του συνδυασμού για να εκτελέσει την Πιπίτσα και να μην εκλεγεί. Λες να θέλει να τη στείλει σπίτι της;;;

Γιατί άραγε; Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια... Εύχομαι πάντως να μην είναι... Και απορρίπτω αυτό που κυκλοφορεί πως κάποιους ενοχλεί η Πιπίτσα, πως κλέβει σταυρούς από Καρυπίδη, από Μακρίδη κλπ και για αυτό πρέπει να βγει από τη μέση...

Μπράβο Γιώργο Κυριακίδη! Έχεις δίκιο σε όλα όσα λες για την Πιπίτσα! Για να δούμε, θα πεις κάτι και εναντίον του Σάββα; Και εναντίον του Κουκοδήμου; Ή αν φτάσει η ώρα για κάτι τέτοιο, θα κρατήσεις και εσύ την ανάσα σου όπως ο Γιώργος ο Νταντάμης, που προτιμά να πνιγεί, παρά να πει κακό λόγο για τον Σάββα;

Η ενδιαφέρουσα ανάρτηση του Γιώργου του Κυριακίδη εδώ:

Ζητήθηκε από το Δήμαρχο να πάρει θέση για τα ψέματα της Αντιδημάρχου κα Μακρίδου και αυτός απάντησε ότι έχει τέσσερα χρόνιαf να βάψει το σπίτι του!!!

Κύριε Δήμαρχε

Σε προ ημερησίας ερώτησή μου στο Δημοτικό συμβούλιο στις 21/11/2018 ερωτήθηκε η αρμόδια Αντιδήμαρχος κα Πιπίτσα Μακρίδου σχετικά με τη λειτουργία του κυνοκομείου.

Ρώτησα συγκεκριμένα για: την καθαριότητα του χώρου, αν υπάρχουν ταΐστρες και ποτίστρες για όλα τα ζώα, για την έλλειψη αντιανεμικής προστασίας για το χειμώνα και γιατί δεν μεριμνήσατε για την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων έως τώρα επισημαίνοντάς τις ευθύνες σας.

Με έγγραφο το οποίο μου κοινοποιήθηκε στις 15/1/2019 η αρμόδια Αντιδήμαρχος παρουσιάζει την κατάσταση στο κυνοκομείο από ανέφελη έως ειδυλλιακή απαντώντας ψέματα ότι:

"...υπάρχει σωστή λειτουργία και προστασία των ζώων που φιλοξενούνται, οι όροι καθαριότητας τηρούνται αυστηρώς, ο χώρος καθαρίζεται καθημερινά και υπάρχουν ταΐστρες και ποτίστρες"

Για κακή της τύχη όμως στις 16/1/2019 διενεργήθηκε έλεγχος από την κτηνιατρική υπηρεσία που διαπίστωσε τελείως διαφορετικά πράγματα. Ενδεικτικά σας αναφέρω:

Σε όλους τους κλωβούς διαπιστώθηκε η ύπαρξη βρωμιάς. Σε κάποια κλουβιά υπήρχε διάβρωση του τοίχου και παρουσία υγρασίας στο δάπεδο και στον τοίχο.
Σε ορισμένους κλωβούς δεν είναι δυνατή η αποστράγγιση των ακάθαρτων υδάτων...
Δεν υπήρχαν σε όλα τα κελιά ταΐστρες και ποτίστρες.
Τα πλαστικά φύλλα που είχαν τοποθετηθεί για προστασία από το κρύο σε 60 από τα 80 κλουβιά είτε είχαν πλήρως καταστραφεί είτε δεν λειτουργούσαν.
Τα κλούβια που έχουν δοθεί για τα ζώα που πάσχουν από λεϊσμανίαση δεν εξασφαλίζουν την απομόνωση των ζώων.
Τα φρεάτια εντός του χώρου ομαδικής άσκησης των ζώων δεν ήταν καλυμμένα με σχάρα αποτελώντας κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των ζώων.
Ότι δεν τηρείται βιβλίο νοσηλείας των εισερχομένων ζώων.
Για τον προαύλιο χώρο δε, εξωτερικά του χώρου ατομικής άσκησης, υπήρχαν διάσπαρτα κόπρανα των ζώων αποτελώντας εστία μόλυνσης.

κ. Δήμαρχε είναι ξεκάθαρο ότι η εν λόγω Αντιδήμαρχος :
Πρώτον ΨΕΥΔΕΤΑΙ ενώπιων του Δημοτικού Συμβουλίου και
Δεύτερον ασκεί πλημμελώς τα καθήκοντά της.

Λαμβάνοντας δε υπόψη και την απαράδεκτη προσπάθειά της για οικονομική επιχορήγηση πολιτικού κόμματος, δεν αντιλαμβάνεστε ότι είναι πλέον επιτακτική η απομάκρυνσή της.
Τι προτίθεστε να πράξετε;


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:






Με Γερολιόλιο ο μπαρμπα Γιάννης ο Κουρινιώτης. Φουντώνουν οι φήμες για συνεργασία του με τον Κουκοδήμο. Εγκαταλείπει την ουδετερότητα και τάσσεται ανοικτά με τον Κώστα; Τιμωρεί Χιονίδη για τη στήριξη που έδωσε πέρσι στον Μπρουσκέλλη; Πώς θα αντιδράσει ο Δημόπουλος;
Ο Σύριζα κοστίζει στον Νταντάμη ακριβά. Μεταξύ Σύριζα και Ηλία Φωτιάδη, ο Γιώργος διάλεξε Σύριζα. Ο Ηλίας ήταν να κατέβει με τον Νταντάμη, αλλά όταν είδε να πλακώνουν οι Συριζαίοι, ΕΦΥΓΕ και διάλεξε τον Κουκοδήμο από τον Χιονίδη
Χρήστος Γιαννούλης! Ο... φέρελπις περιφερειάρχης μας βγήκε... ανορθόγραφος! 30 χρόνια δημοσιογράφος, διευθυντής στην ΕΡΤ3, υποψήφιος δήμαρχος και τώρα υποψήφιος περιφερειάρχης... και κάνει σοβαρά ορθογραφικά λάθη. Πάντως το "φασισταριό" το είπε σωστά...
Όσοι προσπαθούν να «χτίσουν» πολιτικές καριέρες στην πλάτης της Σοφίας, εκμεταλλευόμενοι την επιτυχημένη διοίκηση της όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ γελασμένοι.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια