HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η Τίνα η Παντανιζοπούλου δεν πολυνοιάζεται αν θα εκλεγεί. Είναι ταλιμπάν με Κουκοδήμο! "Πρώτα θέλω να βοηθήσω τον Κώστα και στη συνέχεια τους συνανθρώπους, τους δημότες. Δεν έχω ανάγκη από όλο αυτό, τα έχω όλα στη ζωή μου"

Καλημέρα σας παιδιά! Επιτέλους, να και μία υποψήφια που δεν πολυενδιαφέρεται να εκλεγεί! Μάλιστα, μάλιστα, έτσι μας είπε η ίδια! Ο λόγος για την Τίνα την Παντανιζοπούλου που είναι υποψήφια με τον Κώστα τον Κουκοδήμο. Το κορίτσι αυτό το καλό βγήκε στην τηλεόραση μαζί με τον Νίκο τον Τσιαμπέρα τον δάσκαλο, επίσης υποψήφιο με τον Κώστα. Είναι φίλος ο άντρας της με τον Νίκο και έτσι έγινε το κονέ.

Εκεί λοιπόν στην τηλεόραση την περασμένη εβδομάδα, στη κυρία Εύη, η Τίνα βγήκε "βασιλικότερη του βασιλέως". Και τι δεν είπε!

- Δεν πολυνοιάζεται αν θα εκλεγεί!

- Είναι "ταλιμπάν" με τον Κώστα τον Κουκοδήμο!

- "Πρώτα θέλω να βοηθήσω τον Κώστα και στη συνέχεια τους συνανθρώπους, τους δημότες". (Δηλαδή ο Κώστας προηγείται των δημοτών για την Τίνα)

- "Δεν έχω ανάγκη από όλο αυτό, τα έχω όλα στη ζωή μου"

Άρα παιδιά η κυρία Τίνα δεν φαίνεται να πολυκαίγεται να την ψηφίσετε! Σημασία έχει να βγει ο Κώστας ο Κουκοδήμος, ένα πράγμα σαν το "ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε..." Και ο Κώστας προηγείται των δημοτών! Ειλικρινής η Τίνα! Μπράβο της!!!

Εγώ πάλι λέω πως η Τίνα είναι στη σκληρή γραμμή του γραφείου του Κώστα και θα είναι σίγουρα εκλεγμένη.

Εδώ η συνέντευξη των 2 στην Εύη τη Μιχωλού. Μετά το 5ο λεπτό οι σταράτες απαντήσεις της κυρίας Τίνας:



https://www.youtube.com/watch?v=Q9aXTNw6yHA&feature=youtu.be


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε:

Γιατί ο Χιονίδης σταμάτησε να ασχολείται με τον Κουκοδήμο και επικεντρώθηκε στον Λιακόπουλο; Η στρατηγική του Άγγελου. Οι δημοσκοπήσεις που γίνονται και δεν ανακοινώνονται...

Γιατί ο Γιώργος ο Νταντάμης ήταν εξαφανισμένος χθες από την παρέλαση και τις εορταστικές εκδηλώσεις; Πήρε εντολή από τον Σύριζα; Ήταν δικιά του απόφαση να μην τιμήσει τη μεγάλη εθνική εορτή και να μην πάρει θέση υπέρ της Μακεδονίας;


Μπερδεύει τους ψηφοφόρους του ο έντιμος Νίκος. Στα βίντεο έλεγε πως ο Σάββας Χιονίδης έκανε όλα όσα ζητούσε ο ίδιος ως αντιπολίτευση. Τώρα λέει "ζητώ τη βοήθεια σας για να κάνουμε πράξη όλα αυτά που λέγαμε τόσα χρόνια". Τι συμβαίνει; Πότε είχε δίκιο; Μήπως άλλαξε επικοινωνιολόγο και ο νέος δεν παρακολουθεί τα παλιά επεισόδια;

Σταθερά στη γραμμή Σύριζα οι υποψήφιοι του Γιώργου Νταντάμη Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη και Χρήστος Λιανός. "Να ΜΗ μετανομαστεί η πλατεία Δημοκρατίας - Ευκαρπίδη σε πλατεία Μακεδονίας"! Για δικούς του λόγους στην ίδια γραμμή και ο Γιώργος ο Κυριακίδης.

Για να μην ξεχνάμε. (βίντεο) Όταν ο Ηλίας Τσολακίδης και μέλη του Σύριζα αποδοκίμαζαν στην παρέλαση τον Θανάση Παπαγεωργίου και τη Μαρία Μίχου. Ποιον στηρίζει σήμερα ο Ηλίας Τσολακίδης; Σε ποιον έδωσε ο Σύριζα τη στήριξη για τις εκλογές της 26ης Μαϊου;

Ο κρυφός άσος του Κώστα Κουκοδήμου: Βλέπει, γελάει και δεν μιλάει ο Βαγγέλης ο Κήπου. Με την έδρα στο τσεπάκι του, κατεβαίνει με Κουκοδήμο στην Παραλία, έχει συμμαχία με Βουνίσιο και θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Σοφία Μαυρίδου: «Εμείς προχωράμε μαζί..». Δηλώνει έτοιμη και συνειδητοποιημένη και διεκδικεί και πάλι την ψήφο των πολιτών, με σταυρό αυτή τη φορά, για να ολοκληρώσει το έργο της.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια