Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κατά 99% ο Σάκης Αναγνώστου νίκησε τον Αποστόλη τον Ίτσιο παίρνοντας εύκολα την έδρα για τον Κώστα Κουκοδήμο στην εκλογική περιφέρεια Πέτρας. Τι έκανε και ο Λάζος ο Βαϊτσόπουλος. Απομένουν 2 τμήματα Αγίου Δημητρίου και 1 Λόφου

Για τα προσωρινά αποτελέσματα σταυρών του συνδυασμού του Κώστα Κουκοδήμου 
στην εκλογική περιφέρεια Ελαφίνας, δες εδώ: https://www.kapa-news.gr/2019/06/blog-post_22.html
στην εκλογική περιφέρεια Κορινού, δες εδώ: https://www.kapa-news.gr/2019/06/blog-post_36.html

Με τα επίσημα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου να καθυστερούν, ψάχνουμε όλοι να δούμε τι μπορούμε να συγκεντρώσουμε για να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας. Λοιπόν, κατάφερα να βρω ένα μεγάλο μέρος των σταυρών των υποψηφίων του Κώστα. Συγκεκριμένα έχω μία εικόνα από:

- Τα 19 στα 19 τμήματα της Ελαφίνας
- Τα 98 στα 105 τμήματα της Κατερίνης
- Τα 17 από τα 19 τμήματα του Κορινού
- Τα 14 από τα 15 τμήματα της Παραλίας
- Τα 15 από τα 18 τμήματα της Πέτρας (2 από Άγιο Δημήτριο και 1 από Λόφο)
- Τα 6 από τα 7 τμήματα των Πιερίων

Εκλογική περιφέρεια Πέτρας: Απομένουν 3 τμήματα, 2 από Άγιο Δημήτριο και 1 από Λόφο. Στα 2 είναι δυνατός ο Σάκης Αναγνώστου, που ήδη προηγείται με 150 σταυρούς

Εκλογική Περιφέρεια Ελαφίνας
Αναγνώστου 6
Βαϊτσόπουλος 1
Ίτσιος 8

Εκλογική Περιφέρεια Κατερίνης
Αναγνώστου 305
Βαϊτσόπουλος 136
Ίτσιος 201

Εκλογική Περιφέρεια Κορινού
Αναγνώστου 8
Βαϊτσόπουλος 2
Ίτσιος 4

Εκλογική Περιφέρεια Παραλίας
Αναγνώστου 5
Βαϊτσόπουλος 2
Ίτσιος 8

Εκλογική Περιφέρεια Πέτρας
Αναγνώστου 276
Βαϊτσόπουλος 182
Ίτσιος 236

Εκλογική Περιφέρεια Πιερίων
Αναγνώστου 13
Βαϊτσόπουλος 3
Ίτσιος 0

Σύνολο (εκτός των 14 τμημάτων)
Αναγνώστου 613
Βαϊτσόπουλος 326
Ίτσιος 457

Στο πρώτο τμήμα του Αγίου Δημητρίου που έχει ενσωματωθεί στην παραπάνω καταμέτρηση ο Σάκης Αναγνώστου έχει 70 σταυρούς, έναντι 5 του Αποστόλη Ίτσιου. Στα άλλα 2 που απομένουν λογικά θα διευρύνει το προβάδισμά του και δεν είναι εύκολο να καλυφθεί η διαφορά από το 1 τμήμα του Λόφου (έδρα του Ίτσιου) και τα υπόλοιπα.

Παρατηρούμε και πάλι πως το άτομο που εκλέγεται έχει μεγάλη δύναμη στην Κατερίνη, παίρνοντας τον εξωτερικό σταυρό.

Σε λίγο η εκλογική περιφέρεια Παραλίας


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.