Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος νίκησε τον πανίσχυρο Ηλία Φωτιάδη και τη Βούλα Καρκάλη και πήρε την έδρα για τον Κώστα Κουκοδήμο στην εκλογική περιφέρεια Ελαφίνας. Ο Ηλίας μένει εκτός Δήμου, παρά το ότι βγαίνει σε σταυρούς στην πρώτη δεκάδα!

Μεγάλα είναι τα παιχνίδια των εκλογών ρε παιδιά, καλά κάνουν και τη λένε έγγυο την κάλπη! Αφού σας αποκάλυψα τι φαίνεται ότι συμβαίνει στο στρατόπεδο του Θανάση του Λιακόπουλου σχετικά με την έδρα του Κορινού (δες εδώ https://www.kapa-news.gr/2019/06/95.html) πάμε να δούμε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα στο στρατόπεδο του Κώστα του Κουκοδήμου.

Λοιπόν, κατάφερα να βρω ένα μεγάλο μέρος των σταυρών των υποψηφίων του Κώστα. Συγκεκριμένα έχω μία εικόνα από:

- Τα 19 στα 19 τμήματα της Ελαφίνας
- Τα 98 στα 105 τμήματα της Κατερίνης
- Τα 17 από τα 19 τμήματα του Κορινού
- Τα 14 από τα 15 τμήματα της Παραλίας
- Τα 15 από τα 18 τμήματα της Πέτρας
- Τα 6 από τα 7 τμήματα των Πιερίων

Εκλογική περιφέρεια Ελαφίνας: Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος μέσα, Ηλίας Φωτιάδης και Βούλα Καρκάλη έξω

Εκλογική Περιφέρεια Ελαφίνας
Καρκάλη 261 
Μπαρμπαγεωργόπουλος 405
Φωτιάδης 263

Εκλογική Περιφέρεια Κατερίνης
Καρκάλη 107
Μπαρμπαγεωργόπουλος 488
Φωτιάδης 333

Εκλογική Περιφέρεια Κορινού
Καρκάλη 1
Μπαρμπαγεωργόπουλος 41
Φωτιάδης 21

Εκλογική Περιφέρεια Παραλίας
Καρκάλη 3
Μπαρμπαγεωργόπουλος 44
Φωτιάδης 25

Εκλογική Περιφέρεια Πέτρας
Καρκάλη 24
Μπαρμπαγεωργόπουλος 15
Φωτιάδης 8

Εκλογική Περιφέρεια Πιερίων
Καρκάλη 14
Μπαρμπαγεωργόπουλος 18
Φωτιάδης 4

Σύνολο (εκτός των 14 τμημάτων)
Καρκάλη 410
Μπαρμπαγεωργόπουλος 1011
Φωτιάδης 654

Έτσι, η έδρα της Ελαφίνας για τον συνδυασμό του Κώστα Κουκοδήμου πηγαίνει καθαρά στον Θάνο τον Μπαρμπαγεωργόπουλο. 

Και έχουμε το μοναδικό παράδοξο ο Ηλίας ο Φωτιάδης να μένει έξω, παρά το ότι μέχρι τώρα είναι στην πρώτη δεκάδα των συνολικών σταυρών του ψηφοδελτίου του. Είναι μεν στη δεκάδα, όμως αυτός διεκδίκησε μία έδρα στην Ελαφίνα και εκεί ο Θάνος είναι πολύ μπροστά

Θα επανέλθουμε με την εκλογική περιφέρεια Κορινού!

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.