Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Γυρνάμε σελίδα, τραβάμε γραμμή, ώρα να προχωρήσουμε ενωμένοι ως πολίτες!

Καλησπέρα σε όλους! Ουουφφ… Επιτέλους τελειώσανε οι αυτοδιοικητικές εκλογές και πλέον μετά από ένα μικρό διάλλειμα, γυρίζουμε το βλέμμα στις εθνικές  εκλογές που είναι περίπου σε 35 ημέρες. Πάμε όμως να δούμε λίγο τις αυτοδιοικητικές.

Κατ’ αρχάς θα πρέπει να δώσω στους νικητές συγχαρητήρια και να τους ευχηθώ καλή δύναμη στο έργο της διοίκησης του Δήμου τους από τον Σεπτέμβριο που θ΄ αναλάβουν. Και μιλώ και για τους τρεις Δήμους της Πιερίας.

Στους ηττημένους, δίνω επίσης τα συγχαρητήρια μου για τον πολύ καλό και αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν, και να τους ευχηθώ επίσης καλή δύναμη στο έργο της αντιπολίτευσης που θ’ αναλάβουν επίσης τον Σεπτέμβριο.

Και όπως πολύ εύστοχα είπε εχθές ο κ. Νταντάμης (επίσης νικητής των εκλογών) και συμφώνησε και ο Κώστας Κουκοδήμος (ο νικητής των εκλογών στην Κατερίνη και επόμενος Δήμαρχος της πόλης), «Στο εξής, σταματάνε οι διαιρέσεις και οι αφαιρέσεις και ξεκινάνε οι πολλαπλασιασμοί και οι προσθέσεις». Το ευχόμαστε ολόψυχα και μένει να το δούμε.

Το γεγονός των δημοτικών εκλογών λοιπόν, είναι ένα: Ο κόσμος ψήφισε εχθές καθολική αλλαγή σε όλη την Πιερία και όχι μόνο.

Κάποιοι ξενύχτησαν εχθές προσπαθώντας ν’ αναλύσουν τ’ αποτελέσματα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Και για να μην κουράζεστε εσείς οι… «αναλυτές» σας λέω ότι το αποτέλεσμα δεν χρειάζεται ανάλυση. Δεν είναι ότι κάποιος έκανε περισσότερα από κάποιον άλλον, δεν είναι η επικοινωνία, δεν είναι οι σύμβουλοι, δεν είναι τίποτε απ΄ όλα αυτά. Είναι πολύ πιο απλό! Είναι ότι ο κόσμος έτσι έκρινε και έτσι έκαμε. Και όλο αυτό λέγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΕΛΟΣ!!!

Για να μπορέσει αυτός ο τόπος, η Πιερία, να πάει μπροστά, χρειάζονται 2 πράγματα να γίνουν άμεσα:

1ον) Ν’ αφήσουμε πίσω μας όλα όσα έγιναν στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα των υποψηφίων, και τις όποιες «αναλύσεις». Ότι έγινε στις εκλογές, ας μείνει στις εκλογές! (κατά το γνωστόν αμερικάνικο ρητό: «What happens in Vegas stays in Vegas”.

2ον)  Δε νομίζω ότι ωφελεί ΚΑΝΕΝΑΝ η διαίρεση και η αφαίρεση. Αφού αποφασίσαμε όλοι μαζί, έτσι πρέπει και να προχωρήσουμε στο εξής! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Ας βάλουμε λοιπόν πλάτες και τα δυνατά μας, να βοηθήσουμε ΟΛΟΥΣ τους νεοεκλεγέντες (Δημάρχους και δημοτικά συμβούλια) να διοικήσουν ΣΩΣΤΑ και να κάνουν το καλύτερο δυνατόν για τον τόπο ώστε η Πιερία να πάει μπροστά!

Ξέρω, ότι ακόμη σε μερικούς συμπολίτες μας υπάρχει ακόμη η πίκρα της ήττας, και δεν μπορούν εύκολα να την ξεπεράσουν. Σήμερα όμως ξημέρωσε μια καινούρια ημέρα, από την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινάει μια νέα περίοδος για τον τόπο μας. Αν θα είναι καλή ή κακή θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Ωστόσο θεωρώ πως είναι στο χέρι μας το αποτέλεσμα.

Ηρεμία, ομοψυχία και καθαρή ματιά χρειάζεται πλέον ο τόπος. Εάν λειτουργήσουμε σωστά τότε θα δικαιώσουμε και την απόφασή μας ν΄ αλλάξουμε προς το καλύτερο εμάς, τον τόπο μας και το μέλλον του.

Συγχαρητήρια στον Κώστα Κουκοδήμο και τον Γιώργο Νταντάμη.
Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Γερολιόλιο
Συγχαρητήρια στον Αναστάσιο Μανώλα

Όλοι οι δημότες των δήμων τους θέλουν να τους δουν να πετυχαίνουν, για το καλό του τόπου που ζουν.

Τραβάμε μία γραμμή, γυρνάμε σελίδα και προτείνω να προχωρήσουμε ενωμένοι στο μέλλον.
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.