Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

«ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ» ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ, ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ

Με ψέματα ξεκίνησε την μικρή, όπως φαίνεται, πολιτική του σταδιοδρομία, και με ψέματα την έκλεισε χθες το βράδυ στο Αιγίνιο ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Μανώλας.

Τρομοκρατημένος από το αποτέλεσμα που φαίνεται ξεκάθαρα ότι έρχεται αύριο από τις κάλπες των εκλογών, και μη έχοντας τίποτα άλλο πλέον να πει για να παραπλανήσει τους Συνδημότες μας, αποφάσισε να μεγεθύνει τον πόλεμο με το μόνο όπλο που από την αρχή της προεκλογικής περιόδου χρησιμοποίησε και του απέμεινε. ΤΟ ΨΕΜΑ.

Δεν γνωρίζουμε αν το ψέμα διδάσκεται σε κάποια στρατιωτική σχολή σαν αποτελεσματική μέθοδος στην τακτική του πολέμου, είμαστε όμως σίγουροι ότι το ψέμα στην πολιτική τακτική δείχνει έλλειψη ψυχραιμίας, έλλειψη πολιτικού πολιτισμού, ασέβεια προς τους πολίτες και βέβαια μαρτυρεί την κατάρρευση κάθε ελπίδας για τη νίκη.

Απογοήτευση και θλίψη προκάλεσε η χτεσινή αλγεινή και ποταπή δήλωση του κ. Μανώλα ότι ο σημερινός και αυριανός Δήμαρχος Πύδνας -Κολινδρού θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές και μάλιστα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πάλι καλά, γιατί θα μπορούσε να πει ότι τον κάλεσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν για να τον Υπουργοποιήσει στη Βόρεια Κορέα ή κάποιος δικτάτορας στη Λατινική Αμερική για να τον διαδεχτεί, αφού η κατρακύλα με τα ψέματα δεν έχει όρια.

Συνδημότες και συνδημότισσες

Η παρούσα διάψευση για τα όσα αυθαίρετα και ψευδή ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μανώλας δεν απευθύνεται στους σκεπτόμενους πολίτες του Δήμου μας, αφού αυτοί γνωρίζουν ότι πρόκειται για δήθεν χτύπημα κάτω από τη ζώνη, αλλά απευθύνεται στον μικρό στρατό του, που φαίνεται να είναι ευκολόπιστος στις αστειότητες περί υποψηφιότητας του κ. Βαγγέλη Λαγδάρη στις επερχόμενες εκλογές. Άλλωστε, αφού είναι βέβαιο ότι ο κ. Λαγδάρης θα κερδίσει τις εκλογές την Κυριακή, δεν επιτρέπεται από το νόμο να είναι Δήμαρχος την επόμενη τετραετία και Βουλευτής παράλληλα.Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.