HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μην αφήσεις Κατερίνη να γίνει το Δημοτικό Συμβούλιο σαν τη Βουλή....

Κύριε Τσιαμπέρα. Έχετε μπερδέψει τις απευθείας αναθέσεις, με τους διαγωνισμούς και με τις πιο συμφέρουσες προσφορές. Έχετε κάνει επιπλέον λάθος αθροίσεις, από 3 χρόνια συνεργασίας με τον Δήμο και σε κάθε περίπτωση η εταιρία ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ δεν πήρε ΚΑΜΙΑ απευθείας ανάθεση, πέραν αυτών που ορίζει ο νόμος και δεν έγινε ΤΙΠΟΤΕ διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει όπως σας είπα από το 1958. Εκτός αν θεωρείτε ότι ήταν στημένη η υπόθεση από τον παππού μου για να γίνω εγώ Δημοτικός Σύμβουλος.
Με εγκαλείτε γιατί θέλω να απευθυνθώ εναντιον σας στη Δικαιοσύνη. Αλλά απέναντι σε ανθρωπους σαν και σε εσάς πώς να προστατευθώ; Με εγκαλείτε γιατί η εταιρία Αναστασιάδη είχε συναλλαγές 110.000 ευρώ με τον Δήμο Κατερινης. Είτε δεν ξέρετε να κάνετε πρόσθεση ή παραπλανείτε εσκεμμένα για τις εντυπώσεις τους αναγνώστες. Να μου λέγατε ότι η διαδικασία ήταν παράνομη ή ότι το υλικό ήταν σκάρτο ή ότι υπήρξε κερδοσκοπία σε βάρος του δήμου ή κάτι άλλο μεμπτό να το καταλάβω. Λυπάμαι που η εταιρια ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΕ είναι φθηνότερη από τους άλλους. Λέτε λέτε λέτε λες και τίποτε δε λέτε. Λόγια κενά που μόνον προσβολές περιέχουν και μηδέν ουσία. Παύω να ασχολούμαι μαζί σας.

Επιπλέον δεν χρειάζεται να κάνετε τον «Τριανταφυλλόπουλο», μπορείτε εύκολα να μπείτε στο «Διάυγεια» και να δείτε τα ΠΑΝΤΑ, μεταξύ των επιχειρήσεων που συνεργάζονται καθόλα νόμιμα με τον Δήμο, είναι συνυποψήφιοι σας. Σας επισυνάπτω και το σχετικό link.

https://diavgeia.gov.gr/

Λυπάμαι που φέρατε στην τοπική αυτοδιοίκηση, το κλίμα της βουλής.


ΥΣ. Από τη μία χρησιμοποιειτε λέξεις δύσκολες εννοιολογικά όπως η λέξη "κήνσωρας"και από την άλλη γράφετε τη λέξη έγκληση με ι. Αλλά και η λέξη κήνσορας γραφεται με όμικρον. Αυτούς που σας τα γράφουν να τους πείτε τουλάχιστον να σας δίνουν κείμενα τεκμηριωμένα και άρτια.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια