Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μην αφήσεις Κατερίνη να γίνει το Δημοτικό Συμβούλιο σαν τη Βουλή....

Κύριε Τσιαμπέρα. Έχετε μπερδέψει τις απευθείας αναθέσεις, με τους διαγωνισμούς και με τις πιο συμφέρουσες προσφορές. Έχετε κάνει επιπλέον λάθος αθροίσεις, από 3 χρόνια συνεργασίας με τον Δήμο και σε κάθε περίπτωση η εταιρία ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ δεν πήρε ΚΑΜΙΑ απευθείας ανάθεση, πέραν αυτών που ορίζει ο νόμος και δεν έγινε ΤΙΠΟΤΕ διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει όπως σας είπα από το 1958. Εκτός αν θεωρείτε ότι ήταν στημένη η υπόθεση από τον παππού μου για να γίνω εγώ Δημοτικός Σύμβουλος.
Με εγκαλείτε γιατί θέλω να απευθυνθώ εναντιον σας στη Δικαιοσύνη. Αλλά απέναντι σε ανθρωπους σαν και σε εσάς πώς να προστατευθώ; Με εγκαλείτε γιατί η εταιρία Αναστασιάδη είχε συναλλαγές 110.000 ευρώ με τον Δήμο Κατερινης. Είτε δεν ξέρετε να κάνετε πρόσθεση ή παραπλανείτε εσκεμμένα για τις εντυπώσεις τους αναγνώστες. Να μου λέγατε ότι η διαδικασία ήταν παράνομη ή ότι το υλικό ήταν σκάρτο ή ότι υπήρξε κερδοσκοπία σε βάρος του δήμου ή κάτι άλλο μεμπτό να το καταλάβω. Λυπάμαι που η εταιρια ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΕ είναι φθηνότερη από τους άλλους. Λέτε λέτε λέτε λες και τίποτε δε λέτε. Λόγια κενά που μόνον προσβολές περιέχουν και μηδέν ουσία. Παύω να ασχολούμαι μαζί σας.

Επιπλέον δεν χρειάζεται να κάνετε τον «Τριανταφυλλόπουλο», μπορείτε εύκολα να μπείτε στο «Διάυγεια» και να δείτε τα ΠΑΝΤΑ, μεταξύ των επιχειρήσεων που συνεργάζονται καθόλα νόμιμα με τον Δήμο, είναι συνυποψήφιοι σας. Σας επισυνάπτω και το σχετικό link.

https://diavgeia.gov.gr/

Λυπάμαι που φέρατε στην τοπική αυτοδιοίκηση, το κλίμα της βουλής.


ΥΣ. Από τη μία χρησιμοποιειτε λέξεις δύσκολες εννοιολογικά όπως η λέξη "κήνσωρας"και από την άλλη γράφετε τη λέξη έγκληση με ι. Αλλά και η λέξη κήνσορας γραφεται με όμικρον. Αυτούς που σας τα γράφουν να τους πείτε τουλάχιστον να σας δίνουν κείμενα τεκμηριωμένα και άρτια.
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.