HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ενα βήμα παραπάνω. (της Άννας Ζανιδάκη)

Πόσο δύσκολα άραγε να νοιώθουν ,όσοι δεν είναι απόλυτα συγκαταβατικοί και αποδεχούμενοι με τον εαυτό τους και το τι μπορούν ή θέλουν να διαπραγματευτούν ,ώστε να ναι σε θέση να δουν να αποκτούν τα όνειρά τους σάρκα και οστά .

Πόσο αδιανόητο να τους φαίνεται,η προσπάθεια του άλλου και οι κόποι του ,ώστε να δει να πραγματοποιείται,αυτό που ο ίδιος έβαλε ως στόχο και δε θα θέλει να δει να απουτυγχάνουν οι κόποι του και να ματαιώνονται οι ελπίδες και οι αναμονές του γι αυτό .

Ενα βήμα παραπάνω,παραπέρα και όλα ,αρχίζουν και στοιχειοθετούν,άλλους χαρακτήρες,άλλες προσμονές και λανιθασμένες διαμαρτυρίες και κατοχικές αντιλήψεις ,επιβολής και επιταγής,συμβουλών και συμβολών μας .

Οι φίλοι θα ξεχωρίσουν και θα αποτελέσουν δικές μας όντως ορθές επιλογές ζωής και διαχείρησής μας ,της φιλίας ,της ανθρωπιάς μας ,της ήδη καλά κατανεμειμένης χρονικής μας επάρκειας,όταν κι όσο αυτή υφίσταται και συμπεριλαμβάνονται και αυτοί φυσικά ,ανάμεσα στα αναγκαία μας και τα απαραιτήτως.της ζωής μας και της καθημερινότητάς μας .

Για να αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι αυτής,θα πρέπει να χουν δώσει τέτοιες περγαμηνές ,αληθινού και ατόφιου χαρακτήρα ,χωρίς το παραμικρό ψεγάδι,ζήλειας και κακιάς συμπεριφοράς .

Οταν όλοι είμαστε ίσοι ή ακόμα και βρισκόμαστε ένα σκαλοπάτι ,πιο κάτω απ τους άλλους,ίσως να τους βολευει και να τους θέτει τους εαυτούς τους,έναντι αυτών ,των οποίων η θέση και η απόψή τους ,βρήκε μια άλλη θέση και κατάθεση,μια άλλη ενδεδειγμένη και προτεινόμενη κλίμακα,εννοιώνκαι ουσιών της ζωής μας και το ότο η ίδια συμπεριλαμβάνει.

Αρέσκονται στο να σε κοιτούν απόμακρα ,λες και είναι ξενόφερτες,τόσο στις παρέες μας ,όςο και στο ευρύτερο κοινωνικό μας σύνολο.

Η δύναμη ψυχής και η δυναμικότητα του χαρακτήρα μας ,θα επισημανθεί .όταν και εφόσον θελήσει να αποδείξει το μεγαλείο της και να παραχωρήσει την αλήθεια μας και την ουδετερότητά μας,απέναντι σε ένα σκληρό και αδυσώπητο καταιγισμό και ανελλέητο πόλεμ.

,Τα  πρέπει και των θέλω,της φιλίας,της αλλαζονείας,αλλά ιδιαίτερα να σταθούμε και να συμπαρασταθούμε στον ένα και μοναδικό μας αληθινό φίλο,τον εαυτό μας ,που θα τον έχουμε άρχονται και περηφάνια της δικής μας ασυμβίβαστης και ατίθασσης ψυχής ‘

Θα δράσουμε και θα επιδράσουμε θετικά και πάντα ωφέλιμα,προς το καλό του ατόμου ,που θέλουμε να διαπρέψει και να μεγαλουργήσει,άσχετα αν εμείς δεν το καταφέραμε ή δε μας δωθήκαν οι ανάλογες ευκαιρίες .

Αυτό που πρέπει να δούμε και ποτέ να μην υπερβούμε τα εσκαμμένα τα δικά του ή τα δικα μας ,είναι να δουμε μόνο και μόνο,την άποψη και την κρίση μας,εφόσον κι όταν θα μας ζηγηθεί ,όταν και εφόσον ,εμείς οι ίδιοι νοιώσουμε την ανάγκη να το πούμε,να τους το εκμυστηρευτούμε .

Μόνο ένα βήμα μπρος,θα μας κάνει και καλύτερους ανθρώπους.

Ας είναι οι άλλοι ,ένα ή περισσότερα από μας .

Το καλύτερο φάρμακο σ αυτή την περίπτωση ,θα ναι η άγνοιά μας ,η απορριψη τους,αλλά κυρίως θα είναι η δική. Μας όχι άφεση αμαρτιών,αλλά παράδοσης αληθινών μαθημάτων ψυχής .



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια