HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΕΚΤΑΤΟ: Άγρια επίθεση αγέλης αδέσποτων σκύλων στο πάρκο Κατερίνης με θύματα 3 ελάφια (ανανέωση)

Ήταν γύρω στις 5:20 τα ξημερώματα όταν ειδοποιήθηκε απο δημότη που βρισκόταν στο σημείο η Αστυνομία να συνδράμει, στο πάρκο Κατερίνης όπου εξελισσόταν εκείνη την ώρα, μια επίθεση αγέλης 6 αδέσποτων σκύλων στον χώρο όπου φιλοξενούνται τα ελαφάκια εδώ και αρκετά χρόνια.

Από την επίθεση αυτή έχασαν την ζωή τους δύο μικρά ελαφάκια ενώ άλλο ένα μεγαλύτερο (ίσως η μητέρα των δυο μικρών ελαφιών που προσπαθούσε να τα προστατέψει εκείνη την στιγμή) μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο σε κτηνιατρείο της πόλης, όπου διαγνώστηκε ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή, και σε 48 ώρες θα γνωρίζει ο κτηνίατρος αν το ζώο τα καταφέρει ή όχι.

Νεώτερες πληροφορίες απο αυτόπτη μάρτυρα, αναφέρουν ότι τα 4 απο τα 6 σκυλιά κατάφεραν με κάποιον τρόπο να πηδήξουν την χαμηλή περίφραξη που υπάρχει εκεί, και να μπουν μέσα στον χώρο των ελαφιών, και να κάνουν την επίθεση.Τέλος, ο ίδιος αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι στο σημείο δεν υπήρχε κάποιος φύλακας εκείνη την ώρα. Το συμβάν είναι ήδη καταγεγραμμένο και διερευνάται απο την Αστυνομία Κατερίνης.

Μαρτυρίες περιοίκων αναφέρουν πάντως, ότι τις τελευταίες 30 περίπου ημέρες συμβαίνουν αρκετά «περίεργα» πράγματα στο πάρκο Κατερίνης γενικά. Καλό θα ήταν λοιπόν για την ασφάλεια τους, οι διερχόμενοι μέσα από το πάρκο δημότες, να είναι πολύ προσεκτικοί.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια